Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Stalo se Vám někdy že jste při byť jen velmi lehkých příznacích (lehčí rýma, atd) měly negativní antigen a pak následně pozitivní PCR test? Nějak už začínám pochybovat o tom, že antigeny můžou rozpoznávat Omikron a že jsou tím pádem skoro na prd.
Možná je to hloupá otázka, ale mě by to zajímalo.
Děkuji. A všem přeji hlavně pevné zdraví.
Tak jestli jsem to správně spočítal, tak jste na svůj covid spotřebovala 14 antigenních testů. Buď si z nás děláte srandu, nebo jste to záměrně pojala jako test funkčnosti. Každopádně pokud by u každého fungovaly antigeny podobně, tak by jejich používání bylo jen vyhazování peněz. Já si ale stále dělám naději, že ty nakupované antigenní testy musí mít nějaký certifikát, který funkčnost zaručuje, i když asi nebude nijak oslnivá.
Víceméně naprd byly i na deltu. Syn ještě před omikronem v ČR tři antigeny negativní, příznaky měl, PCR pozitivní. V práci kolegové všichni pravidelně a správně testovaní certifikovanými antigeny, kromě jednoho negativní a lehli s omikronem všichni během jednoho týdne.
Problém by mohl být v kvalitě těch konkrétních antigenů. Antigen neodhalí nemoc příliš brzo po nákaze. Důležité také je vyšmrdlat si nos důkladně, když jsem viděl jak to někteří dělají, tak by ty antigeny musely mít zázračnou citlivost, aby něco našly.
Ano, stalo. V úterý ráno a středu večer antigen negativní, ve čtvrtek PCR pozitivní a příznaky ve formě respiračního onemocnění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.