Doktor mi dneska zakázal a týden veškerou obuv, může to doktor vůbec udělat. Měl jsem hřebík na patě. Nevím jak chodit do školy atd.. doplněno 14.02.22 21:24: Ale chodit mohu
Zdravím, a ten hřebík jste měl v jedné patě? Poptejte se u kamarádů a příbuzných, jestli nemají berle a choďte o berlích, choďte po zdravé noze a tu, ve které jste měl hřebík, noste mírně ve vzduchu.
makk
Pokud mu doktor zakázal obuv, tak by měl berle nafasovat. Dneska to stojí pár korun.
Záleží na tom, zda do školy chodíš pěšky. Jestli je to 2 km, nebo 150 m. A pokud jezdíš autobusem, jak daleko to máš do školy od zastávky.
Pokud to nemáš daleko, obuj si na nemocnou nohu silnou ponožku, raději dvě, vrchní tmavou, po té budeš chodit. Do školy dojdeš, tam už budeš sedět. Tělocvik si na týden odpusť.
Týden to vydržíš. Nebo by Tě ke škole mohl dovézt jeden z rodičů autem. Ten týden by to pro synkovo vzdělání udělat mohli.
Případně batoh na záda a berle, nohu nadlehčovat. Jaga.
groot*
Do školy přecházím jen přechod. A napadlo mě že bych ve škole měl pantofle pouze když jdu na záchod nebo do jiné třídy
Na zdravou nohu botu. Na nohu s úrazem aspoň 2 tlusté ponožky. V létě by to bylo jednodušší, teď je ještě studená zem. Ponožek mít k dispozici víc, myslím, že po každém dni či dvou jednu tu vrchní vyhodíš. Bude špinavá a možná na chodidle řídká až děravá. To nemá cenu prát. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.