Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může to udělat doktor

Od: groot* odpovědí: 20 změna:
Doktor mi dneska zakázal a týden veškerou obuv, může to doktor vůbec udělat. Měl jsem hřebík na patě.
Nevím jak chodit do školy atd..
doplněno 14.02.22 21:24: Ale chodit mohu

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

inar
hodnocení

4x

Zdravím, a ten hřebík jste měl v jedné patě? Poptejte se u kamarádů a příbuzných, jestli nemají berle a choďte o berlích, choďte po zdravé noze a tu, ve které jste měl hřebík, noste mírně ve vzduchu.

makk

Pokud mu doktor zakázal obuv, tak by měl berle nafasovat. Dneska to stojí pár korun.

groot*
hodnocení

Doktor mi řekl že mohu chodit

hodnocení

0x

Pracujuci clovek by mal PN a lezal / sedel doma bosy. Vy nepojdete do skoly a je vybavene.

Lekar odporuca, ak jeho radu ignorujete, nasledky mozu byt vselijake.

groot*
hodnocení

Doktor říkal že do školy normálně mužů

hodnocení

0x

A ty jsi plnoletý? Nemáš rodiče, kteří by to vyřešili?

groot*
hodnocení

Je mi 16 a rodiče říkají že mohu ale ať si vemu silný ponožky

jirkab*
hodnocení

0x
Tak bez do školy bez bot a hotovo. Jen ti asi bude trochu zima na nohy.

liska5
hodnocení

0x

Tady jde o to, aby to nebylo celý den zavřené, zašněrované v botě. Na tu cestu chvíli boty měj, ve škole se zuj do pantoflí, ať noha větrá.

groot*
hodnocení

To mi potom po hodině začne píchát pata

hodnocení

0x

Záleží na tom, zda do školy chodíš pěšky. Jestli je to 2 km, nebo 150 m. A pokud jezdíš autobusem, jak daleko to máš do školy od zastávky.

Pokud to nemáš daleko, obuj si na nemocnou nohu silnou ponožku, raději dvě, vrchní tmavou, po té budeš chodit. Do školy dojdeš, tam už budeš sedět. Tělocvik si na týden odpusť.

Týden to vydržíš. Nebo by Tě ke škole mohl dovézt jeden z rodičů autem. Ten týden by to pro synkovo vzdělání udělat mohli.

Případně batoh na záda a berle, nohu nadlehčovat. Jaga.

groot*
hodnocení

Do školy přecházím jen přechod.
A napadlo mě že bych ve škole měl pantofle pouze když jdu na záchod nebo do jiné třídy

Vidíš to, jaký jsi šikovný. Vždyť jsi na to nakonec přišel úplně sám! A je vyřešeno. *placni* Jaga.

groot*
hodnocení

A myslíte že by možno bylo vhodné když chci chodit ven, bez bot třeba dvoje ponožky?

Na zdravou nohu botu. Na nohu s úrazem aspoň 2 tlusté ponožky. V létě by to bylo jednodušší, teď je ještě studená zem. Ponožek mít k dispozici víc, myslím, že po každém dni či dvou jednu tu vrchní vyhodíš. Bude špinavá a možná na chodidle řídká až děravá. To nemá cenu prát. Jaga.

A zapomněla jsem - ránu mít dobře převázanou či přelepenou, aby se do ní nedostala nějaká nečistota.

groot*
hodnocení

Já ten hřebík měl před třemi měsíci ale kvůli tomu že mě tam začalo píchát

nov
hodnocení

0x

poradte.cz/...

poradte.cz/...

Jste to vy v předchozích dotazech?

doplněno 16.02.22 09:18:

Jasně, zřejmě jednovaječná, řešíte tu oba neustále nohu a obuv.

doplněno 16.02.22 09:19:

Dvojčata *smich*

groot*
hodnocení

Nn to je můj brácha
groot*
hodnocení

Jak to víte že jsme dvojčata?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]