Nejste přihlášen/a.
40-41 horečka?
To jste měl být dávno ve špitále !
Jinak příznaky odpovídají Omikronu.
Sice jsem tak vysoké teploty neměla, ale šílená bolest nohou, která stále trvá a též bolesti hlavy.
Před třemi lety byla horečka horečkou, dnes je to omikron kterej se musí diagnostikovat těhotenským testem tvl... Vás to některý ještě fakt tak bere?
Zvýšená teplota není nemoc, ale obrana organismu proti infekci, takže není tak úplně vhodné to řešit, pokud člověk neumírá a je schopnej psát na internet.
Lékaři zavolat můžeš, a co myslíš, že ti poradí? Ležte doma, kdyby se to zhoršilo, volejte pohotovost.
Tak já teda nevím, ale když mám byť jen 37,5 , tak je mi zle. Jednou v životě jsem měla 38,5 a to jsem už omdlívala. Nedokážu si představit ještě vyšší teplotu, normálně fungovat a psát někam na poradnu. Měl byste to řešit s doktorem.
Já měl asi před třema měsíci 40cítku horečku..ale to byla asi moje blbost. Protože mě jednoho dne už bylo nějak divně a měl jsem pocit, že na mě něco leze. Večer teplota přes 38 a já blb jsem se chtěl vypotit, zabalil se do peřiny a teplota stále stoupala na 40. Pak jsem se odekryl a teplota po chvíli padala dolů-to byl znak toho, že jsem udělal právě tu hloupost balení se do peřin. Přes noc když jsem nespal, jsem si pravidelně měřil teplotu. Vzal jsem si samože Paralen a ráno byla jen mírná teplota, tak jsem k lékaři nešel.
Pak opadla uplně, tak už jsem to nechal tak.
Za další dva týdny jsem se šel očkovat na covid a večer zase teploty. Ráno pak zas už nic. Ale tam už jsem to spojoval právě díky té injekci. Od té doby klid a ani náznak ničeho.
Co se týče teploty 40°C..tam už jsem měl zkušenost z dřívějška, že jsem ji už měl, byl jsem na pohotovosti-tam mi nevěřili že jsem tak v pohodě a mám takovou teplotu. Takže ani ted jsem nijak nešílel..jen jsem se stále raděj pozoroval a byl jsem připravený kdyby něco volat rychlou..pokud bych to teda stihl
Prostě každý reaguje jinak na různé teploty a bere hned léky jen co se objeví 37°C. Pro mě je to do 38°C jen lehce zvýšená teplota.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.