Dobrý den, u nás ve firmě máme mzdový výměr rozdělený na několik částí kde je základní mzda, prémie které se dělí na osobní a teamovy a pak ještě navíc prémie mimořádně za ztíženou práci. Za leden sem žádné mimořádné prémie nedostal a podle mzdové účetní mi je nevypsal můj vedoucí a proto sem se na něho obrátil proč mi nebyli vypsány a na to mi pouze sdělil, že se na to podívá a od té doby se mi nestálé vyhýbá. Na konci minulého roku se ve firmě propouštělo celkem hodně zaměstnanců a já nepřišel o práci, ale byla mi lehce upravená pozice. Měl sem k tomu svůj postoj kterým sem se úplně netajil a nejvíc mě fascinovalo že nám byli zakázaný některé úkony k nápravám na zařízení pro plynulou výrobu a na tyto nápravy byla zřízena pozice "technologa" aby je vykonával, přitom nám to stěžuje práci, protože v 90% ten člověk ani neví co dělá, ale bylo potřeba aby měl lepší pozici protože kámoš vedoucí mu ji obstaral... I k tomu sem se celkem s nelibostí vyjádřil a po rozmluvě s několika kolegy sem zjistil že příplatek nebo prémii jak je to u nás označeno dostali i lidé, kteří by ji správně dostat neměli... Přijde mi to ze strany mého vedoucího jako šikana na moji osobu, protože mám svůj názor a nechci si od někoho srat na hlavu... Dá se v tomto případě něco dělat nebo mi nezbývá nic jiného podat výpověď, protože pokud se to stalo teď nemyslím že v budoucnu to bude jiné... Díky za odpovědi a rady.
Moje pocity? Vedení zakázalo dávat prémie, on ti to nerekl, protože ví, že bez toho tvůj plat stojí za nic. Nemůže ti je dat a ví, ze až to zjistíš, skoncis. Snaží se to co nejvíc natahovat. Moje rada? Přestaň tam dělat šaška zdarma, zmenši svůj výkon, protože stejně nedostanes prémie, vyber si dovolenou (2/12 z ní), dej se marod nebo tak. Pokud děláš z domu, dělej minimum nebo nic, hledej si novou práci a chod na pohovory v pracovní době. Pokud nepřijdou prémie ani v druhé výplatě, je čas odejít úplně.
tabletka*
A jak to víte? Stejně tak lze vyčíst z příspěvku, že autor je takový malý odborář, co se pořád stará o ostatní, má pocit, že všemu včetně vedení fabriky rozumí a dělal by to líp a většinu pracovní doby věnuje drbání a stížnostem. Třeba bere třicet klacků základní mzdu jen za to, že tam přehazuje krabice s výrobky z pásu na vozejk.
Zkrátka, vůbec nevíme, jak to je doopravdu. Jak koukám na jeho projev ( a vaše rady), tak mu bude nejlépe na lavičce na nádraží.
Také bych řekl, že endorasovo tvrzení je hodně odvážné, ev z pouze náznaků "jasně" vidí do situace. Osobně bych se snažil co nejdříve mít odpověď na Vaše otázky, protože čím dříve se člověk v situaci zorientuje tím větší ev lepší šance je pro další kroky.
pavel3
Tak moc dobře vím, že vedení nic nezakalo, protože kolega se kterým se střídám na lince tuto prémii dostal, kolegové na lince vedle taktéž a člověk který tam před půl rokem ještě dělal mistra, ale už nebyl jako mistr potřeba a obsluhuje linku kde je práce snazší a zase se tam střídá s jinými kolegy taktéž... Odborář určitě nejsem, ale mám oči a nejsem úplně blbej... Při propouštění zaměstnanců bylo propuštěno i několik schopných zaměstnanců jen proto aby někdo zastával nějakou pozici ať už mistra nebo zástupce některého z vedoucích i přes to, že měli o obsluze linek větší vědomostí než lidé kterými byli nahrazeni... Hodně lidí se divilo jak někteří mohli vůbec zůstat a jak jim vlastně obsluha celkem primitivní linky nejde i když původně dozorovali zaměstnance kteří je obsluhovali.
Vyhybat sa vam nevie dlhodobo, pripadne ho pod inou zamienkou poziadajte o rozhovor a na konci vyrieste aj premie. Ak mate kazdy pracovnik firemny mail, tak zaslat mailom otazku a odd ludskych zdrojov do kopie, pripadne este vyssieho nadriadeneho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.