Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bonprix nakupování nevím si rady

Od: karbanatek® odpovědí: 22 změna:
Zdravím mám v košíku oblečení za pár stovek a (Bonprix) a platbu jsem zvolil dobírku a zde se píše : Za objednávku zaplatíte při odběru balíku poštovní poplatky 129 Kč.když kliknu na dále částka 129 kč se stále nezapočítala do celkové ceny zboží . Vím že za dobírku se platí kolem 39 - 49 kč a Bonprix 129 kč? Opravdu dobírka se počítá zvlášť?
Bonprix nakupování nevím si rady
Bonprix nakupování nevím si rady #2

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mají teď akci, že veškerá pošta vč. dobírky je do14.2 zdarma. Taky jsem včera objednávala na dobírku.

hodnocení

Děkuji za odpověď , vždyť jo mám vybráno dobírku vybafne tam 129 kč jenže celková cena se nezměnila když jsem vybral platbu dobírkou .

Kristova noho objednej a nemudruj.

Kristova noho když je akce poštovné zdarma, tak ušetříte 129 Kč... a ještě si zadejte ten slevový kód. Poštovné se Vám neobjeví, protože se v akci neplatí.

hodnocení

2x

Zřejmě při placení na dobírku je nutno zaplatit poštovní poplatky 129 Kč. Zkus zatrhnou platbu kartou, jestli tam bude nula (poštovné zdarma).

hodnocení

Děkuji objednáno.

hodnocení

0x

Jde o celkovou částku vč. poštovného. Dobírka je za 30 Kč. Mají to debilně uvedené. Viz jejich info.

hodnocení

Děkuji za odpověď , bohužel žádné informace ohledně ceny dobírky viz foto

Bonprix nakupování nevím si rady #3

Podívej se znova a pořádně na ten můj odkaz. Je tam tabulka. Ty jsi v jiné sekci.

hodnocení

Vždyť tam je 129 kč

hodnocení

dobírka 129 kč

Bonprix nakupování nevím si rady #4

Bez dobírky je cena dopravy 99 Kč! S dobírkou 129 Kč. Tedy dobírka je 30 Kč!
Proč vlastně neplatíš kartou jako normální lidi?

Bonprix nakupování nevím si rady #5

Ale přece i kdyby platil kartou, nebo přes účet, tak by stejně platil poštovné, a to ho už těch pár korun za dobírku nevytrhne. Já v Čechách také zásadně kupuji na dobírku, a raději si těch 30 korun doplatím. Je to prostě můj zvyk a každý jsme holt jiný. :)

Však to jsem se celou dobu snažil vysvětlit, že těch 99 Kč je cena poštovného při platbě kartou a 129 Kč při platbě na dobírku. A jako do dubu. :)

hodnocení

0x

zkuste se podívat sem. kuponka.cz/...

mě zase nešlo zaplatit kartou,(všechno proběhlo v pořádku včetně komunika s bankou,ale peníza se neodečetly a objednávka zmizela ) takže jsem dal dobírku a při využití výše uvedené slevy se mi to "srovnalo", manželka si objednala 2 letní šaty a museli jsme je vrátit byly jí velké, snížili jsme číslo a bylo to v pořádku. Takže koukněte na tabulku velikostí.

hodnocení

0x

Mají to tam teda hodně blbě napsané. Ale v podstatě je to tak, že i kdybyste zaplatil předem, tak si stejně účtují poštovné 99Kč. No a plus poplatek za tu dobírku. A v té faktuře to mají shrnuté dohromady a říkají tomu "poštovní poplatky". Takže tento obchod žádné výhody ve smyslu "poštovné zdarma", asi nenabízí.

suzy, oni mají teď akci, že je veškeré poštovné zdarma. Ať už s dobírkou nebo bez. Nakupuji tam často a vždy čekám na tuto "akci" . Je fakt, že je to tam blbě napsaný a pro člověka co nakupuje poprvé je to nesrozumitelný.

Aha, tak to se omlouvám, já tam nikdy nenakupovala a jenom jsem koukala na to, co sem tazatel zaslal.

hodnocení

Prosím mám další otázku .

Dřív jsem vracel zboží (nevhodná velikost) do jejich smluvního partnera normální obchod a zadarmo . Dnes se to musí poslat zpět na své náklady , takže situace je taková jestli se vůbec vyplatí poslat tričko v ceně 200 kč zpět do Bonprixu?

Poštovné bude někde kolem 120 kč a to se mi nevyplatí a Bonprix na tohle asi vsadil .

nov

Tričko za dvě stovky bych určitě nevracela, raději bych ho nosila na doma, popřípadě někomu darovala. Něco jiného by byl nepadnoucí oděv za 2 tisíce.

hodnocení

Děkuji za odpověď , hezký den/večer

Já zrovna včera tričko vracela. Pošta 69,- . Bohužel by nešlo nosit ani na doma. Ale vracím jen věci co jsou dražší případně byla předtím pošta zdarma. Ale já tentokrát nakupovala za hodně peněz, takže těch 69,- už mne nevytrhlo.

Kdy jste tam nakupoval naposled, že bylo vrácení zdarma? Nakupuji tam již několik let a vždy vracím na vlastní náklady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]