Nejste přihlášen/a.
Mají teď akci, že veškerá pošta vč. dobírky je do14.2 zdarma. Taky jsem včera objednávala na dobírku.
Děkuji za odpověď , vždyť jo mám vybráno dobírku vybafne tam 129 kč jenže celková cena se nezměnila když jsem vybral platbu dobírkou .
Jde o celkovou částku vč. poštovného. Dobírka je za 30 Kč. Mají to debilně uvedené. Viz jejich info.
Bez dobírky je cena dopravy 99 Kč! S dobírkou 129 Kč. Tedy dobírka je 30 Kč!
Proč vlastně neplatíš kartou jako normální lidi?
Ale přece i kdyby platil kartou, nebo přes účet, tak by stejně platil poštovné, a to ho už těch pár korun za dobírku nevytrhne. Já v Čechách také zásadně kupuji na dobírku, a raději si těch 30 korun doplatím. Je to prostě můj zvyk a každý jsme holt jiný.
zkuste se podívat sem. kuponka.cz/...
mě zase nešlo zaplatit kartou,(všechno proběhlo v pořádku včetně komunika s bankou,ale peníza se neodečetly a objednávka zmizela ) takže jsem dal dobírku a při využití výše uvedené slevy se mi to "srovnalo", manželka si objednala 2 letní šaty a museli jsme je vrátit byly jí velké, snížili jsme číslo a bylo to v pořádku. Takže koukněte na tabulku velikostí.
Mají to tam teda hodně blbě napsané. Ale v podstatě je to tak, že i kdybyste zaplatil předem, tak si stejně účtují poštovné 99Kč. No a plus poplatek za tu dobírku. A v té faktuře to mají shrnuté dohromady a říkají tomu "poštovní poplatky". Takže tento obchod žádné výhody ve smyslu "poštovné zdarma", asi nenabízí.
suzy, oni mají teď akci, že je veškeré poštovné zdarma. Ať už s dobírkou nebo bez. Nakupuji tam často a vždy čekám na tuto "akci" . Je fakt, že je to tam blbě napsaný a pro člověka co nakupuje poprvé je to nesrozumitelný.
Aha, tak to se omlouvám, já tam nikdy nenakupovala a jenom jsem koukala na to, co sem tazatel zaslal.
Prosím mám další otázku .
Dřív jsem vracel zboží (nevhodná velikost) do jejich smluvního partnera normální obchod a zadarmo . Dnes se to musí poslat zpět na své náklady , takže situace je taková jestli se vůbec vyplatí poslat tričko v ceně 200 kč zpět do Bonprixu?
Poštovné bude někde kolem 120 kč a to se mi nevyplatí a Bonprix na tohle asi vsadil .
Tričko za dvě stovky bych určitě nevracela, raději bych ho nosila na doma, popřípadě někomu darovala. Něco jiného by byl nepadnoucí oděv za 2 tisíce.
Já zrovna včera tričko vracela. Pošta 69,- . Bohužel by nešlo nosit ani na doma. Ale vracím jen věci co jsou dražší případně byla předtím pošta zdarma. Ale já tentokrát nakupovala za hodně peněz, takže těch 69,- už mne nevytrhlo.
Kdy jste tam nakupoval naposled, že bylo vrácení zdarma? Nakupuji tam již několik let a vždy vracím na vlastní náklady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.