Ahoj...už mám úplně amok...vybrala jsem si nějaké peníze z životního pojištění.. na můj účet...včera přislo potvrzení na můj e-mail..že to spravovali tu žádost..a že to tedy pošlou. Čekám od včera na ty prachy .a nic .každých 5 min koukám na účet na kterým jsem v mínusu. Za jak dlouho konečně nakulí banka ty prachy abych si vše mohla koupit. Fakt pos...svět. Pořád na něco čekat a prachy nikde.
A ještě by mne zajímalo, zda tazatelka tuší, že pokud si o to pojištění snižovala v předchozích letech daňový základ, bude to muset všechno deset let zpátky dodanit...
Ta pojišťovna není organizace typu "jedna bába co dělá všechno". Bezpochyby se musí rozhodnutí o výplatě dokulit někam do účtárny, někdo udělá příkaz k úhradě (jen málokde se platí denně, spíš tak jednou dvakrát týdně), projít schvalovacím kolečkem atd. Tři měsíce je silně přehnaný termín, ale dřív než za tak deset dní a to jen v extrémně příznivé situaci to nečekejte.
Jak se daji vybrat peníze z životního pojištění? Nemusíš kvůli tomu umřít?
tazatelka
Ne nemusím.. mimořádnný výběr z životního pojištění..existuje..
endoras
Životní pojištění nemám, jak to funguje? Když rok splacim 1000kc mesicne, na konci roku si mohu vybrat 10 tisíc jen tak? Nemyslíte spis důchodový pripojisteni? Kdy si dávám peníze bokem a pak si je muzu vybrat?
Jsi mimo. Jde o to, že pojistka není vždy jen pojistka, ale může mít i spoříci/investiční část. Ale nepředstavuj si to tak jak píšeš. Jde vždy jen o část částky, která se platí. V rychlosti níže. mesec.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.