Nejste přihlášen/a.
Vždycky jsem měla sametový hlas,ale poslední dobou ho mám takový uchraptělý ,vržející, prostě jako mutující kluk.Poslední obou jsem taky hodně zpívala a vyřvávala jsem si hlas na těžkých písničkách...Existuje rada na to abych můj hlas dostala do normální podoby?)nějaká cvičení,nebo jídlo...?) Prosííím pomoc
hlavne nejakou dobu nervat a co se tyce cviceni dobre je delat takovy ten zvuk jako kdyz kocka prede . jestli jste zpevacka a znate zaklady hlasovych cviceni tak pri nadechu a vydechu vydavate proste jen predeni jako kocka ale ne moc tvrde spise to delat co nejpomaleji. blbe se to popisuje to se musi jedine ukazat .. no a to ze se pred kazdou pisnickou musite rozespivat a posadit si hlas to snad ani zminovat snad nemusim ne?
to predeni samozrejme nedelate pri nadechu ALE POUZE PRI VYDECHU .. jen aby ste to spatne nepochopila..
Zpěváci na to dostávají hlasový klid. Nesmí ani mluvit ani šeptat několik dní. A hodně pít a vlhčit vzduch.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.