Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškozený hlas - co s tím?

Od: diva* odpovědí: 13 změna:

Vždycky jsem měla sametový hlas,ale poslední dobou ho mám takový uchraptělý ,vržející, prostě jako mutující kluk.Poslední obou jsem taky hodně zpívala a vyřvávala jsem si hlas na těžkých písničkách...Existuje rada na to abych můj hlas dostala do normální podoby?)nějaká cvičení,nebo jídlo...?) Prosííím pomoc

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

arimas*
hodnocení

2x

hlavne nejakou dobu nervat a co se tyce cviceni dobre je delat takovy ten zvuk jako kdyz kocka prede . jestli jste zpevacka a znate zaklady hlasovych cviceni tak pri nadechu a vydechu vydavate proste jen predeni jako kocka ale ne moc tvrde spise to delat co nejpomaleji. blbe se to popisuje to se musi jedine ukazat ..*ee* no a to ze se pred kazdou pisnickou musite rozespivat a posadit si hlas to snad ani zminovat snad nemusim ne?*smich*

doplněno 15.07.10 14:55:

to predeni samozrejme nedelate pri nadechu ALE POUZE PRI VYDECHU .. jen aby ste to spatne nepochopila..

diva*
15.07.10 15:20
hodnocení

Děkuju:)

arimas- já bych taky ráda předla jako kočka:D- jak se to dělá? Nějak mi to nejde*plac*.

arimas*

hahah no vubec nevim jak to vysvetlit proste pri vypousteni vzduchu nosem nedelate HMMMMM ale "jakoby" predete.. NEDELATE CISTY TON ...

blbe se to popisuje holt .. *hi*

hodnocení

2x

Zpěváci na to dostávají hlasový klid. Nesmí ani mluvit ani šeptat několik dní. A hodně pít a vlhčit vzduch.*hej*

raadek*
Jestli vaše tělo neprodělává nějaké hormonální změny, tak zkuste B-komplex. Znamej ztratil hlas a chodil na injekce B-12. R.
diva*

jj...to jsem tež slyšela ..ale ještě jsem to neskusila...protože u mě nemluvit to je div :D

raadek*
Jestli se vam to do ctrnacti dnu nezlepsi, tak bych byt vami zasel k doktorovi. R.
diva*

Jo Určitě to zkusím..B-Komplex doma máme..takže to je dobré:) děkuju

raadek*
A jeste budete po vitaminu B smrdět klíšťatům a jinym potvoram. R.
diva*

Fáákt...tak to hned zkusím,protože za tohle léto jsem na sobě našla 2 klíštata:) ...takže jestli to tak funguje,tak to je luxusní..

sebod*
hodnocení

0x

Mohlo dojít k poškození hlasivek.Raději si dojdi k lékaři:). Ale on i takový "vykouřený" hlas může být krásný a sexy. Pamětníci jistě vzpomenou na Amandu Lear a její úžasně "nakřáplý" hlas *palec*

diva*
hodnocení

Mě se to nelíbííí:))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]