Vím, že o této situaci nevíte nic, ale snad mi dokážete poradit. No, jde o to, že jsme se s kámoškou pohadaly,já ji normálně rozumně říkala, že vím, že lze a klidně může říct pravdu, ona se tomu ale pořád vyhýbala a vyústilo to v to, že mi řekla něco, co se mě dotklo přímo u srdíčka. Co je nejhorší, já ji nic neudělala, přitom cítím vinu a to jsme se hadaly kvůli blbosti a já ji říkala, že to nebudu řešit, jen ať se přizná a ona nic. Každopádně omlouvat se jí já za co nemám, takže neustoupim, jako to dělám vždy, i když t není moje vina. Co mám dělat, abych si to nedávala za vinu? Mám se na ni vy... Víte co, nebo to s ní zkusit?
Jestli je to dobrá kamoška,řekni jí, že tě mrzí,že jste se pohádali skrz hloupost,že to chceš smazat a pokračovat dál,omlouvat se nemusíš.Když ti na ní vůbec nezáleží, nech to být.
"...vyústilo to v to, že mi řekla něco, co se mě dotklo přímo u srdíčka"
Moje matka mi kdysi říkala, že "kdo se moc ptá, moc se dozví". Takže buď se touhle moudrostí budete řídit, nebo se smiřte s tím, že se občas dozvíte i něco, co vlastně vědět nechcete.
Chybu jste asi udělaly obě dvě. Pokud jste skutečné kamarádky, měly byste spolu umět i komunikovat. Buď se k tomu již nevracejte a komunikujte opět normálně, nebo se odmlčte a nechte tuto nepříjemnost "vyšumět". Ona se možná cítí podobně jako Vy a též nechce ustupovat, omlouvat se..Tak snad zase dokážete najít společnou řeč, byla by škoda kdyby kamarádství skončilo k vůli nějaké malicherné hlouposti. Ale jen vy dvě víte co mezi vámi ve skutečnosti je za problém..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.