Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
jsem student a byla mi ukončena smlouva na DPP a měl jsem podepsaný růžový papír u tohoto zaměstnavatele. Nyní jsem si našel jinou brigádu. Můj dotaz zní, jestli na ní můžu podepsat bez problémů nový růžový papír nebo jestli musím někde něco hlásit nebo zařizovat.
Díky za odpovědi
Jestli tím "růžovým papírem" myslíte Prohlášení poplatníka, tak vězte, že nesmíte v témže měsíci mít podepsané prohlášení u dvou zaměstnavatelů současně - to byste si za jeden měsíc uplatnil slevu dvakrát (u jednoho máte podepsané, brigáda skončí 15.2., druhá začne 16.2. a Vy hned na ten zbytek února podepíšete další Prohlášení - TO NELZE). Jinak po skončení jednoho pracovněprávního vztahu můžete podepsat Prohlášení u jiného zam-tele znovu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.