Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontakt s ostatními ženami, jsem žárlivá

Od: rericha odpovědí: 17 změna:
Ahoj. Nevím, jak hodně jsem ovlivněná svými city, nebo jak hodně to přeháním, tak hledám nějaký nezaujatý pohled.
Věc se má tak: S přítelem jsme spolu teď třetím měsícem, jsem zamilovaná a všechno je moc hezký. Včera jsme spolu byli na večeři, kde mi oznámil, že ve středu pojede do jednoho města za svou kamarádkou, jestli nechci jet s ním. Tak mu říkám, že ne, ale ať on klidně jede. Nechci mu nic zakazovat, nechci ho dusit, sice tu jeho kamarádku vlastně úplně nesnáším, ale to je jaksi moje věc, přítelovi věřím. Nesnáším ji proto, jak je na mém příteli závislá. Sama má ve svém životě a manželství hroznej bordel a mám tak trochu pocit, že něco, co jí chybí, hledá právě v něm, ač oba říkají, že jsou kamarádi. Pořád mu píše - co dělá, co ji trápí, když se jí něco přihodí, přítel je první na ráně, za kým jde pro pomoc. Přítel to připouští a říká, že to s ní omezí, ale nevím. Asi sám nechce. Řekl mi, ať nejsem žárlivá, že se s tím budu muset nějak naučit pracovat, jinak budu trpět. A já si sama myslím, že vztah by neměl lidi omezovat, zvlášť, když jde o kamarádství. Mě jen znepokojuje, jak hodně ho ta osoba potřebuje. A možná i on ji. K narozeninám jí koupil dárek v hodnotě 2000 korun, já chápu, jsou to jeho peníze, ale prostě... Když to řeknu hodně blbě, ale upřímně, to jejich přátelství mi přijde tak divně intimní, že se cítím jako kdybychom spolu s onou osobou byly na stejné rovině, jen jako kdybych já měla to privilegium přítelovi dát pusu. Je to dost drsný takhle říct, ale cítím to tak a když už tuhle blbost píšu, tak chci být alespoň k sobě upřímná. Snažím se přes to prostě přenést, i když mě to dlouhodobě trápí. Jsou to takové malé bolesti, co vás prostě pomalu dusí. Asi jsem hysterka, já nevím.
No, ale to tak nějak není vše z toho včerejšího večera. Přítel je ženatej - dlouhodobě jim to nefunguje a od manželky se momentálně stěhuje. Říká mi, že se rozvedou, že nebudu dlouho čekat. Beru to, já sama jsem si ho zastihla v této chvíli, věděla jsem to, nebudu mu nic vyčítat, věřím mu. Jenže včera večer se mě zeptal, co si myslím o tom, kdyby šel se svojí manželkou na nějakej koncert. Prý jí dávno koupil lístky a on se kvůli covidu posunoval a posunoval, až to vyšlo na tento čtvrtek. Prý se ho jeho žena ptala, jestli půjdou. Udělalo se mi z toho trochu blbě, tak jsem se ho zeptala proč, on tvrdil, že chce s manželkou zůstat tak nějak dobrej kamarád. Ptala jsem se ho, proč chce být se všema za každou cenu zadobře, takhle život nefunguje. Člověk nemůže mít vždycky všechny. Myslela jsem na to celej večer, měla jsem včera dlouhej den a na přítele jsem se pak těšila, ale nedokázala jsem na to přestat myslet. Na konci večera mi řekl, že nikam nepůjde, ať na to zapomenu. Ale mě to teď vlastně mrzí ještě víc :D. Že asi sám chtěl a já mu to teď vlastně svým zaraženým ksichtem zakázala.
Nevím, co je se mnou špatně. Jsem asi hrozně hysterická, neumím si pomoct. Nechci mu ubližovat, je to skvělej člověk a nezaslouží si, aby ho někdo omezoval. Ale štve mě to. Štve mě ta ztracená ženská. Štve mě ten koncert. A je mi to líto. Moc. Neumím si od toho pomoct, i když bych ráda. Co si o tom myslíte? Co mám dělat?
Děkuju x

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

15x

Co máte dělat? Taková chytrá /to myslím upřímně/ ženská a neumí si poradit? Vlastně ano, mám to podobně. Radím kamarádům i příbuzným ve vztazích a sám v tom mám dost chaos. Takže moje rada: Odejděte od něho. Sice jste to asi slyšet nechtěla a ani kvůli tomu sem nepíšete, chcete pomoci se žárlivostí, ale je to dobrá rada. Vy nejste žárlivá. Jen jste si vybrala špatného muže. Nevím kolik vám je a je to celkem podstatné, ale určitě byste z toho vztahu odejít měla. Protože jednu zkušenost vám napíšu. Pokud si někdo myslí, že ženatý /vdaný/ partner nespí se svou druhou půlkou /aspoň někdy/, tak se hodně plete. Neříkám, že nejsou vyjímky, ale v hodnotě tak 5%. Takže váš partner má v podstatě tři ženy. O takového stojíte? Slibům rozvodu věříte? Určitě máte na lepšího.

Kolko maju rokov? Vzhladom na ten rozvod okolo 35. Na lepsieho mat nemusi, normal chlapi su rozobrani, maju deti, rodiny, ostali taki "domaci noumove" (taki pre zeny zaujimavi nie su, to radsej sa damy zapletu so zenatym, ktory sa "rozvadza") a potom kurevnici.

tabletka*
hodnocení

14x

Ženská, která chodí se ženáčem nemá právo být žárlivá, natož ještě remcat, že si manželka dovolí jít s manželem na nějaký koncert. Holt milenka, už chybí jen chodit zvonit na manželku, že se má sebrat a odstěhovat se, protože oni se s Pepíčkem milujou.

idanova*

@tabletka, přesně *palec2*. Ida

To se někdo má. Manželku a dvě milenky k tomu Drahé dárky

Nic prekvapujuce, hovori sa, ako 80% zien chce tych istych 20% muzov, cize bud funguju ako sucast haremu alebo musia sokyne vysachovat, co je nemozne. Ten chlap nemusi robit vobec nic a same mu skacu na vieme co. Je za tym evolucia, ony podvedome chcu samca, nie nejakeho dobraka, ktory im bude verny a teraz lepi plastove modely a slinta nad videami pre dospelych. Taki dojdu na rad, ked maju zenske 2 deti s tymi samcami.

hodnocení

8x

Co si o tom myslím? No já si myslím to, že ten Váš přítel není nic moc, co se charakteru týče. Má mimo Vás nějakou dlouhodobou kamarádku, které kupuje docela drahé dary, má manželku, se kterou mu to dlouhodobě nefunguje a přitom se nerozvádí, a podle mne se nerozvede. To se spíš zanedlouho rozpadne ten Váš vztah a on půjde dál, a bude zase jiné vykládat, že mu to v manželství dlouhodobě nefunguje. Podle mne mu to jeho žena asi toleruje, protože k tomu má nějaké důvody, o kterých Vy nevíte. Nebo v tom ten chlap umí chodit, a jeho žena nic neví. Takže podle mne to žádný skvělý člověk není, ale je to naopak docela podlý chlap, od kterého raději dál. Protože Vy víte že je ženatý, a nevadí Vám to, tak se před Vámi ani nesnaží nijak manévrovat, a klidně Vám řekne, abyste si zvykla na to, že má kamarádku, že chce s manželkou vycházet v dobrém a tak dál. Takže já bych řekla, že hysterka nejste, ale podle mne si na tohle budete těžko zvykat. Jako ostatně každá jiná žena, která by chtěla žít s mužem tak, aniž by se o něj dělila s jinými ženami. Tak je to stejně na Vás. Buďto se s tím smíříte, nebo jděte od toho, dokud je čas. Tři měsíce je krátká doba, z toho se vzpamatujete rychle. Ale já Vás neznám, nevím jaké si děláte s tím člověkem plány a tak dál. Proto se v takových otázkách stejně nedá poradit, protože i když se dotyčný ptá, tak pravdu většinou slyšet nechce a ještě se někdy i urazí.;)

hodnocení

6x

Precitajte si to po sebe :

Přítel je ženatej - dlouhodobě jim to nefunguje a od manželky se momentálně stěhuje. Říká mi, že se rozvedou, že nebudu dlouho čekat. Jenže včera večer se mě zeptal, co si myslím o tom, kdyby šel se svojí manželkou na nějakej koncert.

Jeho lzi : klasicke skazky o rozvode "niekedy coskoro". Realita : obcas si zasukaju so zenou.

Jeho lzi : kamaratka kdesi v inom meste. Realita : obcas si zasukaju.

Vy ste dalsia polozka jeho haremu.

hodnocení

5x

Rychle pryč, později to bude bolet víc.

hodnocení

5x
Přítel je bluetooth alias motýl.
Připojí se kam má možnost a létá z kytičky na kytičku.
Buď si najdi také dalšího přítele, třeba jen fiktivního, jak bude reagovat.
A nebo rovnou opustit.

hodnocení

3x

Zdravím. On nemá vyřešenou minulost a Vás nechává tím pádem v nejistotě. Měl by si udělat pořádek ve svém životě a určit si své priority. A Vy byste měla popřemýšlet o tom, zda toto je ten pravý partner pro Vás. Vztah, ve kterém se trápíte, není ten pravý a je to jen ztráta času...

asd1

Na to jsi přišla jak? Stěhuje se pryč a rozvádí se, kamarádka může být třeba známá která nikoho jinýho známýho nemá a je mu blbý odkopnout jí "aby přítelkyně nežárlila". Vůbec to neznamená že to je milenka.. Samozřejmě milenka to být může. To ale my nevíme.

Tohle miluju - nic o tom nevim, ale vim jak to je (protože "já to tak mám - opíchám každou která dá, takže on určitě taky, to je tutovka")

Nefunguje to takto. Zeny nerozmyslaju, riadia sa momentalym pocitom, ona povie "ja ho milujem, neviem si pomoct". Ak jej predstavite slusnych slobodnych bez zavazkov, tak "nepreskocila iskra" a dalej sa bude pani zapletat s roznymi problemistami (zenati, kurevnici ...)

hodnocení

3x

Já bych to nesnesla a z takovýho vztahu bych hned vycouvala. Nejste hysterka, jen pán má asi rád "obdiv" žen.

asd1
hodnocení

1x

Buď mu věříš nebo ne... Mmch. ne každej se známýma opačného pohlaví souloží...

So znamymi mozno nie, ale so stale manzelkou urcite ano.

hodnocení

1x

@rericha - Člověk nemůže mít vždycky všechny.
To si myslíte vy - pán si tohle nepřipouští a jak vidíte, dlouhodobě mu to vychází ;)

"Nesnášíte" jeho kamarádku, "štve" vás jeho manželka... ale vy jste do toho vztahu šla přesto, že jste přinejmenším o jedné z nich předem věděla a setrváváte v něm doteď. Vaše chyba - a jestli čekáte, že se rozvede a s kamarádkou se přestane stýkat, pak se šeredně pletete. Ovšem pokud chcete být jednou z mnoha, je to vaše volba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]