Nejste přihlášen/a.
Jde, přes např Air bank net bankovnictví z domova od PC. Mají na to elektronický formulář "bankovní mobilita", ale bude to i pár dalších bank. Ale smart bankovnictví RB má taky záložku "zrušit účet".
Ano, lze to udělat v appce. Každému doporučuji od této banky, která je ve stejné skupině s Raiffeisen bank Rusko - bankou, která skrze daně financuje ruskou agresi na Ukrajině, odejít.
Návod:
1. převeďtě všechny peníze jinam.
2. v mobilní aplikaci jak je osobní profil (panáček vpravo nahoře) kliknout na panáčka, dále kliknout na tlačítko dole Contacts. Tam je kontakt (tel, email) na vašeho osobního bankéře. Tomu je třeba zavolat nebo napsat, spolu s účtem, kam chcete zaslat případně zbylé peníze (třeba úroky které ještě naskočí atd), on připraví výpověď, kterou potvrdíte v aplikaci v sekci Dokumenty
POZOR na standardní call lince na to práva nemají, a mohou vám tedy tvrdit, že to online nejde. Stejně tak, nejdřív mi pracovník pobočky řekl, že to online nejde (tvrdil, že potřebuje vidět občanku), až poté, co jsem ho upozornila, že to určitě jde, slíbil že "se zeptá" a výpověď připravil.
Dobrý den, me je srdečně jedno jestli je Raifeisen bank ruskou bankou nebo ne. to nehraje roki. zjistil jsem že nrumi zásadní vec:přijímat okamžitý platby. to je důvod proč jim dam goodbye.
Rušil jsem účet u spořitelny, je to už řádka let, a měl jsem také obavy. Ale šlo to skoro samo, paní jsem řekl, že jdu zrušit účet, ona to jen sepsala, zeptala se, kam maji poslat zbytek peněz (po skončení výpovědní lhůty), a bylo hotovo. Žádný výslech, žádné přemlouvání, vůbec se nesnažila. Čekal jsem třeba, že se mi bude snažit vnutit přechod na nějaký ten jejich účet "zadarmo" nebo tak, že prostě nenechá odejít letitého klienta (na druhou stranu bylo to cca 8 let možná míň). Pak se jen zeptala na důvod, ale nevypadalo, že by to bylo nutné sdělovat, s radostí jsem řekl zbytečné poplatky, tj. že nechci dál platit 60 korun měsíčně (29 paušál, 7 za příchozí výplatu, 9,60 za výpis a pak poplatky za transakce odchozí i příchozí, mimálně ale cca těch 50 korun).
Jo čekal jsem dost dlouho, jak tato banka zareaguje na nástup levnější konkurence, a dočkal jsem se jen zvyšování cen, a to jsem odešel všas, teď už je za výpis prý 30 korun (takže ten základ by byl 29+30, možná za tu výplatu by bylo míň zaměstnavatel to později posílal ze sběrného účtu, takže 5 korun za příjem z jiné banky by odpadlo a zbyly by 2 koruny za položku).
Momentálně mam problém se znovu aktivaci RB Klíče, ktery nrjde ověřit ani diklady bez návštěvy pobočky, coz nehodlám. kvůli takovýhle kravine nepojedu do Varů. Do klasického bankovnictví pres prohlížeč se dostanu, ale do aplikace ne. přitom ve stejný den, stejný problém vyresen za 5 minut u monety. ta to ma vyřešeno normálně. pokud neni bankovnictví spojeno se smart bankou (aplikace) dostanu normálně kód do sms, přihlásím se do bankovnictví a pridam svuj telefon jako nove zařízení. bez problémů muzu mazat a přidávat kolik telefonu chci. u rsifeisen je to extrovni problém. vymlivsji se na vyšší bezpečnost, ale to jsou kecy. přitom mahi v aplikaci položku ověřit doklady, ale nejde vyvolat foto občanky, vůbec to nenabízí. takže co to tam cpou. tohle me dost naštvalo a rek sem kaslu na ně, uz mam další ucet navíc tohle je třetí.Sem zvedav jestli bude problém potvrdit zrušení účtu v normálním bankovnictví nebo ne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.