Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda v izolaci smím ven do přírody. Měla jsem pozitivní test, v pátek mi končí izolace, bydlím v malém bytě v bytovce a potřebuji se jít projít ven na čerstvý vzduch. Myslíte že kdybych nepotkala nikoho ze sousedů a šla do přírody (bytovka kousek od lesa), za předpokladu když někoho potkám tak se mu vyhnu obloukem šlo by to? A bylo by to legální?
Předem Vám děkuji za případné odpovědi, v těch opatřeních se už nevyznám
5x
Ne, fakt je to blbá sranda...
Lidi, neblbnete z toho trochu? Chápete, že může mít covid 15 dní, ale podle nařízení je šestý den od zjištění zdravá?
Zkuste myslet! Koho asi ohrozí při procházce lesem? Při cestě chodbou po domě si dá roušku, rukavice...
Koho v lese nakazí?
1x
Můj názor je, že výhodou při rozhodování je slušnost a zdravý rozum. Po několika letech už nařízení a zákazy nikdo nebereme moc vážně, takže za mne...pokud jsem nakažlivá, sedím doma a nepokouším osud "vyhnu se mu obloukem", pokud nakažlivá nejsem, jen v páté karanténě, protože vedle ve třídě měli coviďáka, tak na to víceméně peču.
A ne, legální to není a v nařízeních se nemusíte vyznat, izolace je pořád izolace. I když těch pět dní nechápu ani já, když jsou coviďáci nakažliví údajně i další dny. Je to už jen šaškárna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.