Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda v izolaci smím ven do přírody. Měla jsem pozitivní test, v pátek mi končí izolace, bydlím v malém bytě v bytovce a potřebuji se jít projít ven na čerstvý vzduch. Myslíte že kdybych nepotkala nikoho ze sousedů a šla do přírody (bytovka kousek od lesa), za předpokladu když někoho potkám tak se mu vyhnu obloukem šlo by to? A bylo by to legální?
Předem Vám děkuji za případné odpovědi, v těch opatřeních se už nevyznám
Můj názor je, že výhodou při rozhodování je slušnost a zdravý rozum. Po několika letech už nařízení a zákazy nikdo nebereme moc vážně, takže za mne...pokud jsem nakažlivá, sedím doma a nepokouším osud "vyhnu se mu obloukem", pokud nakažlivá nejsem, jen v páté karanténě, protože vedle ve třídě měli coviďáka, tak na to víceméně peču.
A ne, legální to není a v nařízeních se nemusíte vyznat, izolace je pořád izolace. I když těch pět dní nechápu ani já, když jsou coviďáci nakažliví údajně i další dny. Je to už jen šaškárna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.