Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Izolace-smím do přírody?

Od: lll odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda v izolaci smím ven do přírody. Měla jsem pozitivní test, v pátek mi končí izolace, bydlím v malém bytě v bytovce a potřebuji se jít projít ven na čerstvý vzduch. Myslíte že kdybych nepotkala nikoho ze sousedů a šla do přírody (bytovka kousek od lesa), za předpokladu když někoho potkám tak se mu vyhnu obloukem šlo by to? A bylo by to legální?

Předem Vám děkuji za případné odpovědi, v těch opatřeních se už nevyznám

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas13
hodnocení

12x
Nikam. Smysl izolace je být po celou dobu na jednom místě.

hodnocení

6x

Nesmíte... izolace je od slova izolovat.

Těch pár dnů to snad přežijete, ne?

kk*
hodnocení

6x

A proč bys nemohla ven do přírody? Určitě ano. Každému se vyhni obloukem a je to. Víš co je pozitivních, očkovaných lidí mezi námi? Tak co by ses bále jít někam ven, kde budeš sama. Hlavní je se z toho nepos.at.

jm
hodnocení

5x
Ne, nesmíte, existuje riziko, že v lese potkáte hajného a ten chce být zdravý, kvůli vám zemře.
Ne, fakt je to blbá sranda...
Lidi, neblbnete z toho trochu? Chápete, že může mít covid 15 dní, ale podle nařízení je šestý den od zjištění zdravá?
Zkuste myslet! Koho asi ohrozí při procházce lesem? Při cestě chodbou po domě si dá roušku, rukavice...
Koho v lese nakazí?
sirokko

Včera hrály na ZOH hokejistky RUS a CAN v respirátorech a ty se ptáš, jestli z toho lidi neblbnou *smich*

tabletka*
hodnocení

1x

Můj názor je, že výhodou při rozhodování je slušnost a zdravý rozum. Po několika letech už nařízení a zákazy nikdo nebereme moc vážně, takže za mne...pokud jsem nakažlivá, sedím doma a nepokouším osud "vyhnu se mu obloukem", pokud nakažlivá nejsem, jen v páté karanténě, protože vedle ve třídě měli coviďáka, tak na to víceméně peču.

A ne, legální to není a v nařízeních se nemusíte vyznat, izolace je pořád izolace. I když těch pět dní nechápu ani já, když jsou coviďáci nakažliví údajně i další dny. Je to už jen šaškárna.

hodnocení

0x

Som vo vazeni, pustia ma zajtra vecer na prechadzku? Asi taka je vasa otazka.

sirokko

Vězení je za trest. Tak jsi to myslel?

hodnocení

0x
Byl bych za zachování alespoň zbytků zdravého rozumu.
V bytě (pokud člověk nebydlí sám) je daleko větší šance, že někoho člověk nakazí, než v lese.
Vyhněte se lidem a jděte na čerstvý vzduch. Když se takto ptáte, evidentně Vám nic není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]