Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám dotaz ohledně značení. Parkoval jsem na místě, kde rozhodně nebyla žlutá čára a neparkoval jsem tam sám. Nicméně jsem byl 1,5 týdne pryč a dostal jsem pokutu za to období. Nicméně čáry jsou na obrubníku z důvodu parkování aut tam avšak oznámení tam nebylo žádné.
Nevíte jaký je postup Magistrátu? To si nahodile nastříkají obrubníky, ještě tak aby to vypadlo že to tam je několik let a hned na to policie pokutuje? Potvrzeno od více lidí z domu, že čáry se tam najednou objevili.
"...a hned na to policie pokutuje?"
Ale ono to nebylo hned. Sám píšete, že jste tam stál minimálně 10 dní. To znamená, že kdyby se tam ty čáry objevily 3 dny po Vašem zaparkování, stál jste týden na zákazu. Tedy dostatečně dlouho na to, abyste si přeparkoval. Že jste byl kdesi daleko a o nových čárách kvůli tomu logicky nemohl vědět na tom nic nemění.
Mimochodem - není tam náhodou parkovací zóna pro rezidenty? Ta už je prakticky po celé Praze.
Parkovací zony pro rezidenty tady nejsou, jednalo se o tom nicméně je to zamítnuto. Jelikož je nikdo nechtěl, není tu ani parkovací kapacita a ani cesty v dobrém stavu. Pokud už dělají čáry na obrubníky tak to je známka toho.
Pokud jsem mimo Prahu tak bohužel fyzicky nepřeparkuji ještě s tím, že ani nemohu vědět co se zde děje.A pokud to nic nemění tak to je v pořádku. Nicméně to bylo druhý den co jsem byl pryč. Takže ve dvou dnech to bylo označeno a zároven jsem dostal pokutu. To je jen k tomu ( ale to nebylo hned).
re4zon - tyhle značky se většinou umísťují týden dopředu. Takže ve většině případů s dostatečným předstihem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.