Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Suchá kůže / plíseň?

Od: jerrysek* odpovědí: 5 změna:
Zdravím :)
Nepoznáte někdo takhle z fotky co to může být? Mám teď v zimě suché ruce, ale na jedné se mi mezi prsty kůže buď vysušuje víc nebo je to plíseň, nevím. Tvoří se tam taková bílá místečka, odumřelá kůže. Zašla bych si na kožní, ale na to bude čas až příští týden, proto se zatím ptám tady :)
doplněno 04.02.13 21:17: Moc to na té fotce vidět není tedy. Ale trochu přece. Ono to není až tak hrozné, ale chci se toho zbavit :)

Suchá kůže / plíseň?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nevim jestli je to stejne, ale jakmile uklizim v gumovych rukavicich, mezi prsty se mi udela takova vice sucha ploska, drsna na omak..jak je to suche, tak to i svedi..pomaha to promastovat, uplne super je na to kalciova mast..
marenka*

Kalciová mast je výborná, pokud není po ruce, stačí obyčejné sádlo. ;)

andrea*
hodnocení

0x

Taky mi to v zimě dělává, chce to mazat a mazat. A není špatné nosit rukavice ;).

jerrysek*
hodnocení

Díky všem za odpovědi! :) Rukavice se snažím nosit, ale ne vždy to jde. Navíc mě je na ruce zima téměř neustále, i v místnosti, a to bych je musela nosit vážně pořád :D

susenka*
hodnocení

0x

To je jenom suchá kůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]