Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám jít na operaci, která mi zprůchodní slzní kanálky. Máte s tím někdo zkušenost? Slyšela jsem že se to někdy nepovede. Prosím sdělte mi prožité zkušenosti. Díky předem
Já je mám úplně zarostlé a dr.si jen pozval doktory z okolních ordinací ať se na to jdou podívat, že je to málokdy k vidění. Pak mi udělal jen test zda mi nevysychají oči a dál to nijak neřešil. Vás to nějak omezuje? Pokud ne, tak bych se na to vykašlala.
Před cca 3 roky jsem měla ucpané nosní dutiny, Pan primář je zprůchodňoval vehementně tak, že mi porušil i slzní kanálky. Omezuje mě to při čtení a vůbec b životě, protože se dívám stále přes závoj slz..V ruce stále kapesníček, kterým slzy vysouším, takže problém se suchým okem nemám. Bojím se abych po operaci viděla vůbec.
Pokud vám to dělá pořád, tak je to blbý. Mě se taky občas stane, že mám den plný slz a v zimě venku taky. Ale zvykla jsem si, tak, že mne to fakt neomezuje.
Být vámi tak kouknu na recenze klinik a podle toho bych se řídila.
Byla jsem s očima na rengenu a po skouknutí snímků mi doktor řekl že to jinak než operací nepůjde. V celkové anestezii. Tehdy jsem mu řekla že se bojím a že na operaci nepůjdu. Po měsíci jsem obrátila. Mám s očina velké problémy, stále a hodně slzí, někdy mi až tečou slzy po tvářích. O čtení čehokoliv si můžu nechat zdát, koukám na svět přes závoj slzí. Tak jsem do Hradce volala a na tu operaci se objednala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.