Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operace ocnich vicek

Od: eleonora* odpovědí: 7 změna:

Dobry den,chtela bych si nechat upravit ocni vicka v Pardubicich.Ja z Pardubic nepochazim,ale byla bych tyden u syna.Zajima me jestli ten tyden me staci na konzultaci,operaci i vyndani stehu.Jinak do Pardubic to mam 200 km. Neprejte se me,proc si to nenecham udelat bliz k nam.Bliz k bydlisti se muzu nechat take operovat,tam to mam 60 km,ale jelikoz nemam ridicak,musel by me tam vezt pritel a jaksi,aby si na to bral 3 dny dovolene to jaksi nechce, tj,konzultace s lekarem,operace,vyndavani stehu.Dovolenou pritel bude potrebovat na peci o stare rodice,tak nac ji zbytecne patlat.Mate nekdo zkusenost,jak to probiha pred a po operaci? Dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Každá klinika má svá pravidla a ty zjistíte pouze tak, že si tam zatelefonujete. Ale ze své zkušenosti mohu říct, že napřed je první konzultace, při ní si objednáte datum operace a to může být klidně i za měsíc, nebo i déle. Pak jdete po operaci na vyndání stehů asi tak za 10-12 dní a pak po týdnu na ještě jednu prohlídku. Takže týden nebudet stačit stoprocentně. A navíc, tohle jsou mé zkušenosti a operace proběhla bez komplikací, neměla jsem ani modřiny a všechno se mi hodně rychle hojilo. Jenomže to vůbec nemusí být Váš případ.

hodnocení

1x
Proč se nezeptáte přímo v tom zařízení, kde dostanete odbornou odpověď z první ruky?

id
hodnocení

1x

Já se tel. objednala, sestra mi řekla co potřebuji s sebou, objednala mě. Lékař mě viděl až v den nástupu ráno, v 9.00 hod jsem byla po operaci, do 12.00 hodin jsem musela počkat v denní mísnosti a po dvanásté jsem sedla do auta a jela 85 km domů. Za týden jsem jela na vyndání stehů a opět autem domů.

Takže když jeden den přespíte u syna, druhý den můžete v pohodě jet vlakem domů a za týden vlakem se dostavit na stehy. Kde je problém?

Problém je ten, že by to mohlo být zbytečně jednoduché.

hodnocení

0x

Vy byste to chtěla stihnout všechno v jednom týdnu, ale to asi nepůjde. Nejdřív konzultace a objednání, nejste jediná, kdo si takový zákrok nechá udělat.

Mluvím z vlastní zkušenosti, nechala jsem si víčka operovat teď nevím přesně, ale asi pře 18 lety.

endoras
Plus vyndany stehů bude až po zahojeni, to taky nebude týden. Ale to muže udělat obvoďák

hodnocení

0x
Zbytečně to komplikujete. Manželka si zavolala, sestra, známá ji řekla přijď zítra ráno a za trictvrte hodiny byla doma. Na stehy šla za týden, to byla otázka několika minut.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]