Nejste přihlášen/a.
Dobry den,chtela bych si nechat upravit ocni vicka v Pardubicich.Ja z Pardubic nepochazim,ale byla bych tyden u syna.Zajima me jestli ten tyden me staci na konzultaci,operaci i vyndani stehu.Jinak do Pardubic to mam 200 km. Neprejte se me,proc si to nenecham udelat bliz k nam.Bliz k bydlisti se muzu nechat take operovat,tam to mam 60 km,ale jelikoz nemam ridicak,musel by me tam vezt pritel a jaksi,aby si na to bral 3 dny dovolene to jaksi nechce, tj,konzultace s lekarem,operace,vyndavani stehu.Dovolenou pritel bude potrebovat na peci o stare rodice,tak nac ji zbytecne patlat.Mate nekdo zkusenost,jak to probiha pred a po operaci? Dekuji
Každá klinika má svá pravidla a ty zjistíte pouze tak, že si tam zatelefonujete. Ale ze své zkušenosti mohu říct, že napřed je první konzultace, při ní si objednáte datum operace a to může být klidně i za měsíc, nebo i déle. Pak jdete po operaci na vyndání stehů asi tak za 10-12 dní a pak po týdnu na ještě jednu prohlídku. Takže týden nebudet stačit stoprocentně. A navíc, tohle jsou mé zkušenosti a operace proběhla bez komplikací, neměla jsem ani modřiny a všechno se mi hodně rychle hojilo. Jenomže to vůbec nemusí být Váš případ.
Já se tel. objednala, sestra mi řekla co potřebuji s sebou, objednala mě. Lékař mě viděl až v den nástupu ráno, v 9.00 hod jsem byla po operaci, do 12.00 hodin jsem musela počkat v denní mísnosti a po dvanásté jsem sedla do auta a jela 85 km domů. Za týden jsem jela na vyndání stehů a opět autem domů.
Takže když jeden den přespíte u syna, druhý den můžete v pohodě jet vlakem domů a za týden vlakem se dostavit na stehy. Kde je problém?
Vy byste to chtěla stihnout všechno v jednom týdnu, ale to asi nepůjde. Nejdřív konzultace a objednání, nejste jediná, kdo si takový zákrok nechá udělat.
Mluvím z vlastní zkušenosti, nechala jsem si víčka operovat teď nevím přesně, ale asi pře 18 lety.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.