Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jdu si sem pro radu. Jeden spolužák ze třídy, hodně oblíbený bych řekla, se na mně dívá. Není to furt a rozhodně to asi není nic strašně neobvyklého, ale to, jak se na mě dívá! OMG! V těch jeho očích bych se dokázala utopit. A prostě když se setkáme pohledem, cítím, jako by v tom bylo něco...něco víc. Všude se říká, že mi holky máme pro vztahy cit a já to prostě CÍTÍM. Nadruhou stranu nějaké další signály moc nevysílá, a to nepatří k úplným itrovertům, tak nevím. Já bych asi chtěla něco víc. Ale jak to mám udělat? Krom těch pohledů to prostě nepoznám. Nějaké nápady jak to posunout trochu dál? Popř. co si o tom myslíte? Můžu podle očí poznat, jestli se mu líbím (a teď nemyslím rozšířené zorničky :D).
Děkuji všem za odpovědi, já jsem vážně bezradná.
A co chces slyset, pravdepodobne te dostal tam kam chtel - jsi z nej paf
Urcite bych byt holkou projevil nezajem, a uvidis, jestli je to jen mentalista anebo chlap. Kdyz holka jde po chlapovi, ten ztrati zajem a naopak.
Přisedni si k nemu ba obede nebo se ho zeptej na doučování, jestli on nechce poradit s něčím (a teď nemyslím suxuální výchovu zrovna) a nebo ty že bych chtěla něco doporučit. Nebo prostě si kupte zmrzlinu, stačí říct že jsi koupila i pro něj...
Nebo kup lístky do kina řekni že ti jeden zbyl, že tvůj kluk nemůže nebo že si se s ním rozešla a zbyl ti lístek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.