Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Univerzální jízdenka

Od: honzuik odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

projel jsem celý google a stejně tápu, tak se ptám tady. Cestuji pouze po Brně (zony 100 + 101) a to po dobu 37 minut (dle jízdního řádu). Když si zakoupím univerzální jízdenku (156,- Kč), mám si cvaknout 3 pole? Tedy mi to bude platit na 2 zony, 45 minut? Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

05.02.22 18:41
hodnocení

1x
Ano.

hodnocení

0x

To mu radíš pěknou blbost, je to sice pohodlné ale drahé. On nyní zaplatí 19.50 a tvým doporučením by platil 25 Kč ! A že to platí o 15 minut déle mu k ničemu není, protože on potřebuje jen 37 minut. A když bude potřebovat dýl, tak si připlatí 6.50 a bude to mít za 26 Kč na 90 minut. Ta moderní platba kartou je pro cestující finančně méně výhodná, je to dražší než papírové jízdenky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]