Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doprava z Číny

Od: vladimirp odpovědí: 6 změna:
Zdravím, chci si objednat výrobek z Číny jenže prodejce nenabízí dopravu Aliexpress standart shipping ale jen nějaký Selection standart.
Jde mi o to že pokaždé volím Aliexpress standart abych neplatil žádné vyděračské poplatky poště.
Znáte někdo tuhle dopravu? Protože na googlu o tom je velice málo.

Doprava z Číny

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

1x
A co tam je psané ohledně VAT (DPH)? Pokud je dph i při jiné dopravě odvedena, je snad vše v pořádku, zboží jde přes někoho, kdo je ohledně dph v EU registrován. A snad se dá stáhnout i faktura, kde bude vše uvedené.

hodnocení

0x

Na screenu je doprava zdarma, tak nechápu.

Jde mu o to, aby ta přepravní společnost sama vyřídila (zaplacené) dph.

vladimirp
hodnocení

Ano, jde mi o to aby přepravce vše zařídil proto vždy volím Aliexpress standart shipping. Jenže to pán nechápe takže nevím proč dělá chytrého.
Vladimíre Putine, on nedělá chytrého, jen nepochopil nač se ptáte. Zkuste se příště zeptat poněkud méně krkolomě. Já sám to zatím vzhledem k minimu informací řeším tak, že to vezmu jinde, nebo si na ali přepravu pro jistotu nějaký ten dolárek připlatím. Člověk by si neměl pro korunu nechat vrtat koleno.

Vladimíre, můžete mi vysvětlit čím dělám chytrou? Ze screenu nebylo pochopitelné nač se ptáte.

Na Ali nakupuji několik let. Kupuji levné i dražší věci. Nikdy jsem nic navíc nikomu neplatila. Pokud je u zboží napsáno, že je doprava zdarma, tak je mi úplně šumák jakou dopravou se to ke mě dostane.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]