Nejste přihlášen/a.
dobry den, chtela jsem se zeptat, zda nekdo nevite jak je to s vracenim nepouziteho a orig. zabaleneho zbozi z HM Albert?
koupila jsem zehlicku Eta, ale nakonec se nam v rodine sesli 2, tak bych ji chtela vratit, ale nevim jak to bude v pripade vraceni penez?
prosim poradte, dekuji
Vrácení zboží do 14 dnů bez udání důvodu platí pouze u nákupu přes internet, takže jestli jsem pochopil dobře byla žehlička zakoupena v obchodáku albert , pokud ano záleží pouze na nich zda ji přijmou nebo ne, ale dle mích zkušeností spíše ne.
Já s Albertem v tomhle nikdy problém neměla. Koupila jsem si triko, doma jsem zjistila že malé (v obchodě se mi nechtělo zkoušet). Naprosto bez problémů mi jej vyměnila za větší. Pak jsem si koupila hru do PC, ale nešla spustit. Až doma jsem si všimla, že je nekompaktibilní (údaje byli přikryté čárovým kódem a cenou na samolepce) Tak jsem jí šla vyměnit. Jinou hru jsem nechtěla, vrátili mi peníze.
ne vyměnit, vrátit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.