Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vraceni zbozi do 14 dnu - HM Albert

Od: andilegh* odpovědí: 5 změna:

dobry den, chtela jsem se zeptat, zda nekdo nevite jak je to s vracenim nepouziteho a orig. zabaleneho zbozi z HM Albert?
koupila jsem zehlicku Eta, ale nakonec se nam v rodine sesli 2, tak bych ji chtela vratit, ale nevim jak to bude v pripade vraceni penez?
prosim poradte, dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rob*
hodnocení

0x

Mělo by to být bez problémů, pro sichr si cinkněte na zákaznickou linku 800 402 402 a nechte se přepojit na informace příslušného HM, linka je zdarma

hodnocení

0x

Vrácení zboží do 14 dnů bez udání důvodu platí pouze u nákupu přes internet, takže jestli jsem pochopil dobře byla žehlička zakoupena v obchodáku albert , pokud ano záleží pouze na nich zda ji přijmou nebo ne, ale dle mích zkušeností spíše ne.

marenka*

Já s Albertem v tomhle nikdy problém neměla. Koupila jsem si triko, doma jsem zjistila že malé (v obchodě se mi nechtělo zkoušet). Naprosto bez problémů mi jej vyměnila za větší. Pak jsem si koupila hru do PC, ale nešla spustit. Až doma jsem si všimla, že je nekompaktibilní (údaje byli přikryté čárovým kódem a cenou na samolepce) Tak jsem jí šla vyměnit. Jinou hru jsem nechtěla, vrátili mi peníze. ;)

doplněno 15.07.10 13:55:

ne vyměnit, vrátit.

pepane*

Mám osobní zkušenosti a mohu říci, že nám vrátili peníze bez problémů.*tuc*

Snad budete mít také štěstí.Držím palce.*palec*

evinkat*
hodnocení

0x

Dobrý den, vracela jsem zboží v Albertu v Praze - bývalá Hypernova- dala jsem jim účet a originál zabalené zboží /tam to vyřizují na informacích/, vrátili mi ihned peníze a vše bylo vyřízeno během pár minut.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]