Jak zvýšit kapacitu plic a obecně si zlepší průdušky apod
Od:fhhodpovědí:6změna:
Dobrý den, bude mi 15 a chtěl bych navýšit kapacitu mých plic. Nemůžu o tom nic najít a navíc mám pravděpodobně něco s průduškami a možná mi někdo tady s tímto problémem pomůže Děkuji předem
Mě se subjektivně zvětšil obsah, když jsem se začal mordovat na koloběžce(samozřejmě na vlastní pohon - abys celé dny neprojezdil zbytečně na elektronazmeku ) . Jsem astmatik. Ale tohle není odpověď, kterou hledáš. Ty pokud máš problém s průduškama, jdi zavčasu k doktorovi, ať se to nerozjede ještě víc a nasadí se včas léčba. Nejspíš skončíš na alergologii, kde ti udělají spirometrii, testy na bronchitidu apod. Nemusíš se bát, není to nijak bolestivé nebo vyloženě nepříjemné vyšetření. No a je taky možnost, žes měl "chřipečku", jak někteří rádi označují covid.
Plíce používat. Tedy dýcháme všichni a neustále, ale jde o to co dýcháme a jak dýcháme. Je podstatný rozdíl, jestli dýcháme městský vzduch či vydýchaný panelákový, nebo jestli pravidelně běháme v lese, kdy se zhluboka nadechujeme čistého vzduchu plného aniontů. Zkrátka pohyb venku na čerstvém vzduchu je blahodárný a léčivý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.