Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rande se slečnou s podmínkami

Od: lubosek odpovědí: 21 změna:

Seznámil jsem se před půl rokem s novou pohlednou slečnou, která se semnou zatím schází, protože oba bydlíme ještě u svých rodičů a studujeme.Vznikli už mezi námi neshody kvůli tomu jak bereme současnou covidovou situaci.Já to beru spíše volnějším způsobem a slečna v dodržování epidemického opatření je poněkuď důslednější. Ona se nechala naočkovat proti covid-19 a já to odmítl, protože tomu nějak nevěřím. Problém začal ten, že pokaždý když se máme sejít na rande ona po mne jako neočkovaném chce vidět alespoň antigenní test.Co se týče Valentýna tak by ráda, že bych si na romantické chvíle udělal PCR-test, aby měla jistotu, že odemne něco nechytne.Vlezlo ji to tak do hlavy,že se už pomalu chová jako by byla epidemioložka.Nechci se nechat kvůli ni očkovat, ale testy mne nevadí, jen mi to leze dosti do peněz.Zatím mi to sponzoruje mamka, ale už ji to pomalu vadí, že co rande to test a naznačuje mi, že mi na to přestane dávat peníze. Co mám dělat, moc ji miluji a nechci ji opustit?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode2
hodnocení

11x

Jako sorry ale buď budeš od ní požadovat veškeré testy které chce ona po tobě taky protože je dávno známo že ona jako očkovaná může být pozitivní taky a ty se od ní přece nechceš nakazit (nebo ano?) načež se domluvíte že to teda nebudete požadovat po druhém ani jeden...a pokud neustoupí tak...co říct, jedině snad: Lubo, utíkej!

jamess
Presne :) Anebo proste se nechá naockovat a “obetuje” lasce jeden vpich.
Do druheho se pravdepodobne rozejdou.
tabletka*

s těmi radami opatrně, protože je to možná poslední pohledná slečna, s kterou se mládenec seznámil. Aby tu za dva roky neplakal, že je sám a nikdo ho nechce. Jeho svébytné názory "protože tomu nějak nevěřím" jsou sice legitimní a slečniny představy, že antigenní test je k něčemu jsou scestné, ale pořád má šanci, že si za pár stovek užije. Koneckonců leckde ve světě by si ji musel nejdřív vzít za ženu a dát rodině velké věno, aby vůbec zasunul.

jamess
Tak proto tam o nichz pises, obcuji radsi s ovcema :)
Ps: kdyby on byl normální, tak se nechá naočkovat, mě by teda bylo trapný se svěřovat že jdu na rande aby mi matka zaplatila testy :)) Kolik mu asi je?

hodnocení

6x

Slečna se začíná chovat jako diktátorka. Takže vidím 2 možnosti:

1. Buď si postavíš hlavu a zachováš se také jako diktátor. Ať ti testy platí!

2. Dojde ti, že se hrneš do slepé uličky a rychle z toho vztahu vycouváš.

max2
Jsem take pro bod 1.
Ps: slecne pravdepodobne poskodila vakcina uz i mozek.
tabletka*

No, chlap s maminkou financující jeho sex a s nickem Lubošek asi nebude frajer, před kterým padají krásné holky na záda, tak by si to měl rozmyslet :)

nox®
hodnocení

5x
Osobně bych se od slečny takto ponižovat nenechal a šel bych o dům dál. Je určitě spousta normálních slečen, které to mají v hlavě v pořádku.

hodnocení

3x

Nechte se očkovat, nic Vám to neudělá. Rozhodně míň než covid samotný.

S tím bych si rozhodně nebyl tak jistý. A to říkám, jako očkovaný.

Pořád míň než samotný covid.

sirokko
hodnocení

2x

Tady si někdo dělá srandu, Muhehe, chachacha.

Jedinou diskusi, kterou bych se slečnou vedl, by byla ta o píchání specifického druhu.

04.02.22 19:36
hodnocení

2x

ZDRHEJ*alene*

hodnocení

1x

Abyste ji jednou nemusel nosit i negativní testy na pohavní nemoci před každým stykem. Slečna je kapku "zvláštní" .

ltz
hodnocení

1x
Možná se covidu hodně boji, nebo více se asi boji, že nakazí své rodice. Ale určitě se nestýká jen s vami. Má kamarádky, chodí do školy, kde je plno lidí, dále MHD. To by musela od všech těchto lidí vyžadovat test. No ale jestli ji moc milujete, nechte se naockovat a budete mít klid.

pb®
hodnocení

1x
Radím kopnout milou slečnu do zadku. A s rozběhem. Vy ji milujete, ale ona nemiluje vás.

Ona pouze chce být zdravá, vůbec se jí nedivím.

jaj*
hodnocení

0x
Tak ať si vezme respirátor

hodnocení

0x

Antigenní test vyjde na cca 80,- to je "romantická chvíle" skoro zadarmiko, ne? :-D

doplněno 04.02.22 21:57:

Jo teď koukám PCR, tak to je horší. Pokud chvilkujete každý den, tak to už poleze do peněz *uf*

hjugn
hodnocení

0x
Antigen stojí kolem 40, když se nakoupí velké balení na internetu. Což by se vyplatilo. *smich* Bude si mladej muset najít brigádu. Tu tisícovku měsíčně si vydělat snad není problém.

hodnocení

0x
Mohla by rovnou přinést kondomy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]