Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
měl jsem se svým kamarádem takovou zajímavou debatu. Nemám problém napsat holce jako první, když se s ní seznámím, vezmu si na ni messenger a chci si pak domluvit schůzku. Můj kamarád mi ale tvrdí, že se holka musí ozvat sama.
S tím úplně nesouhlasím. Bylo by to fajn, ale kdybych měl čekat, až se ozve holka sama, byl bych kostlivec. Nehledě na to, že si myslím, že se tak nějak očekává, že kluk udělá první krok. Ale nasadil mi brouka do hlavy, ne že ne. Včera jsem se seznámil s holkou, napsal ji ještě ten večer na Messengeru, jsme předběžně domluvení na neděli. Chvíli jsme si psali, bylo to fajn, ona se pak rozloučila, protože šla spát.
A já teď přemýšlím, jestli mám počkat, jestli sama napíše. Co se týče komunikace přes internet, nejsem žádný genius, takže bych to stejně nechal na tom, že bych ji během soboty napsal, jestli zítřek platí. Nebo mám počkat, jestli to napíše sama? Značilo by to nějaký zájem? Ona mi napsala, že mě ráda pozná a komunikace byla fajn. Ale já si pořád myslím, že nemůžu spoléhat na to, že mi sama napíše. Myslím, že holky ty první dvě schůzky nechávají iniciativu hlavně na klukách. Nebo se pletu?
Zdravím. Ona si možná říká totéž a čeká, jestli se ozvete. Asi byste měl dát najevo, že Váš zájem trvá, ale nebýt vlezlý. Třeba jen pozdravit a zeptat se jaký měla den. Aby ten zájem cítila a nebyla na pochybách. Jste sice domluveni, že se v neděli uvidíte, ale když se neozvete, může si myslet, že už zájem nemáte. Buďte slušný a klidně zájem projevte dřív než v sobotu..Ale názory na toto mohou být různé, záleží jen na Vás.
Já bych tedy holce nikdy nepsal jako první, protože psaní považuju za hloupý a nekultivovaný způsob komunikace. Jako první bych zavolal a normálně si s ní popovídal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.