Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Originální svatební dar

Od: biscuitgirl* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

měl by někdo prosím nějaký tip na originální svatební dar? Je to pro moji nejlepší kamarádku, která se bude vdávat. S přítelem žijí už spoustu let ve vybavené domácnosti, takže žádné vybavení, nádobí atd. nepotřebují ...

Měl by někdo nějaký nápad? Dostali jste něco zajímavého nebo jste naopak vy někoho něčím zajímavým obdarovali?

Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rob*
hodnocení

0x

Zdravím,

napadl mě třeba pobyt ve welness hotelu, nebo let balónem ...

radi*
hodnocení

0x

Pošlete fotku a pokud je hezká, věnujte ji víkend se mnou :)

lidus*
hodnocení

0x

nejsem moc nakloněna darům, většinou i když je to něco co si myslímě, že je originální je v pak v domácnosti k ničemu. Dcera dostala v krabičce dvě woodu panenky + peníze-tento dárek se mě osobně moc líbil, pak foťák a poukaz na vyhlídkový let balonem.

hodnocení

0x

Nějaký zážitkový dárek jako zmíněný let balonem by mohl být fajn, jsou i jiné možnosti. Google takových serverů vyhodí spoustu, na adrese dejtonej.cz/... jsem našel docela kategorii svatebních darů. Mne osobně tam zaujala thajská masáž, vřele doporučuji.Tedy thajskou masáž obecně, konkrétně s touto nabídkou zkušenosti nemám. Manželka dostala poukaz na thajskou masáž k narozeninám a byla unešena. (Thajská masáž není vhodná pro osoby, jež v nedávné době prodělaly těžší úraz, dále pacienty trpící osteoporózou, křečovými žilami a pro těhotné ženy. Na druhé straně, tam cobyla manželka, s ní sepisovali před procedurou její zdravotní stav a podle toho ji prý přizpůsobili.)

hodnocení

0x

A co třeba vodka se štírem? Za čtyři stovky jsou jí cca dva panáky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]