Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cokoliv v práci udělám, tak je to špatně

Od: kokoska odpovědí: 5 změna:

Zdarvím,

už jsem trochu zoufalá. Vím, že se tu najdou tací, kteří mi budu psát, že nemám dost starostí a neřešila bych takové zbytečnosti, ale jsem asi celkem přecitlivělá a vše se na mě pak podepisuje (nespavost, je mi fyzicky špatně, nemám chuť a motivaci nic dělat...). Chci se zeptat na váš názor, jak mít v práci poslední měsíc před odchodem všechno takzvaně u zadnice. :D Neustále je mi mojí anažerkou předhaováno, že nic nedělám podle jejich představ (jde o kreativní práci, což je dost subjektivní) a že ji tím přidělávám práci a nestíhá. Už se cokoliv bojím vytvořit nebo si říct o další práci která mi ted výrazně ubyla. Cokoliv připravím, tak si to celé od znova napíše sama a ještě má před lidmi blbé kecy, že by to chtěla úplně jinak.

Výpověď už mám podepsanou, zkoušela jsem to řešit, ale stejný problém měla i koelyně přede mnou a raději šla do jiného týmu. To si přece může vytvořit vše rovnou sama. Přijdu si tu jako neschopná stážistka, která se teprve učí, i když v miulých firmách mi práce dávali až nad hlavu a dost je štvalo, že odcházím.. Najednou je to naopak a celkem mě to semlelo. Mám pocit, že nedokážu napsat ani e-mail, nemůžu spát a mám čeré myšlenky, že si žádnou další práci nenajdu, protože jsem neschopná. Potřebuju se hodit do klidu a nějak to ten měsíc přežít. Za celý půlrok co tu jsem mi nikdy manažerka neřekla, že by se něco povedlo, vše si z 90 % pak předělá. Na to přece opravdu nepotřebuje dalšího člověka, je to kontraproduktivní. Navíc je tenhle tým kromě jednoho člověka jedna rodina a každý den se tu drbe a pomlouvá. Už jsem trochu paranoidní, co se říká o mě.

Jak byste se hodili do pohody? Víc cvičit, chodit na jógu, dělat víc svoje koníčky, abych měla pocit že aspoň něco dokážu? :-D Jsem vážně demotivovaná..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Takovej je prostě život nejde se všem zavděčit pustil bych to z hlavy udělal za toudle pracovně životní etapou dlouhou tlustou čaru a začal se těšit na to že to v nové práci bude lepší

bbbbbb
hodnocení

2x
Zdravím, přečtěte /poslechněte si knihu Svět bez stížností a opravdu se jí řiďte. Plácala jsem se dlouho v problémech, které jsem si tvořila ve své vlastní hlavě. Když vytrváte, změní vám to pohled na svět.

tabletka*
hodnocení

2x

Nebudu psát, že jste přecitlivělá, nejspíš nejste. Jak vzpomínám na svou kariéru fluktuanta, je to vždy stejné. Ve chvíli, kdy se ví, že končíte vás lidé jako kolegu v podstatě odepsali. Už od vás nic nečekají, proto je většinou lepší odejít na dohodu hned, neprožívat tu nepříjemnou výpovědní lhůtu. Ani vy už od práce nic nečekáte, jen počítáte dny do konce. I kdybyste byla sebeukázněnější, ten pocit, že už jste mimo prostě má každý. Nic si z toho nedělejte, dokončete svou práci a jděte se někam bavit a domů, netrapte se. Nediskutujte s kolegy, zejména ne o poměrech v této práci - a už vůbec ne o té budoucí. Co si budeme namlouvat, lidi jsou někdy svině a i ten, co se tváří jako kamarád je schopen vám do toho hodit vidle, zavolat na nové pracoviště atd. Zkrátka, stříhejte metr a hlavu vzhůru. Úsměv na tváři, pořádek na pracovišti a myslete na budoucnost. Drby nechte jim.

Možná se vám zdá, že to zlehčuji, ale absolutně ne. Zažila jsem to mnohokrát...a vždy přežila. To dáte...

hodnocení

0x

@kokoska - Potřebuju se hodit do klidu a nějak to ten měsíc přežít.
Uvědomuju si, že to není zrovna košer rada - ale nemohla byste se spíš hodit marod? Jestli máte dovolenou, tak nakombinovat.

tabletka*

no to je spíš chucpe rada.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]