Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dr. Alfen a bolesti zad

Od: magdon® odpovědí: 1 změna:

V jednom oblíbeném rádiu se objevuje reklama na jakousi novou metodu odstranění bolesti zad od doktora Alfena (Dr-alfen.cz). Protože nabízejí služby prakticky za rohem (s trochou nadsázky bych na terapie mohl docházet v pantoflích), začal jsem o té metodě sbírat informace. Na Internetu je informací sice nepočítaně, ovšem paradoxně - čím víc informací mám, tím víc mám pochybností. A protože cena za kompletní proceduru je nemalá (řádově desítky tisíc), ptám se: Má někdo osobní zkušenost s touto terapií? Mám čím dál tím větší dojem, že jde zase jen o další podvod a nekalou praktiku.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Cetl jste ty priserne ceny, pochybuji, ze by meli tolik spokojených pacientu. Jedno cviceni 16900.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]