Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velká únava

Od: pajka odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, už je to 6. den od toho, kdy mi nebylo dobře (boles v krku, kašel), takze jsem na tri dny zustala doma, vylezela se a bylo mi dobre, tak jsem sla do prace, ale od te doby jsem strasne cely den unavena a to i treba jen po chuzi nebo vareni. Myslite, ze jsem nebyla dostatecne dlouho doma nebo to mohl byt covid? (Delala jsem si antigenni test)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zdravím.
A jak ten antigenní test dopadl?
Všechny příznaky napovídají tomu, že jste covid prodělala.
Měla jsem ty stejné příznaky.
Nyní je to cca tři neděle a unavená jsem stále.
Rýma i kašel přetrvávají, ale již v omezenější míře.
doplněno 02.02.22 21:21: Ještě dodám.
Únava po nachlazení a po Covidu jsou dva absolutně rozlišné pojmy.
Kdybych to nezažila, tak bych nevěřila.
Po Covidu je opravdu hrozná !
pajka
hodnocení

Je to teprve 6. den, od pondelka chodim do prace, samotest mi vysel v nedeli vecer negativni

minsk
hodnocení

2x

Vždyť to mohlo být úplně obyčejné nachlazení. To se léčí týden ´= 7 dní a ještě potom pár dní nějaká rekonvalescence.

Uspěchala jste to.

Tělo se nedostalo do normálu.

Návrat do práce byl špatně načasován.

Myslím si to samé. Nedoléčila se. Aby to neměla za chvíli zas.

iv®
hodnocení

1x
Každé tělo se s nemocí vyrovnává jinak. Někdo odleží tři dny a je ok, jiný není v pohodě ani po měsíci. To je řeč o normální chřipce, nachlazení.. Já sama za sebe musím říct že po roce od středně těžkého covidu nejsem stále ok, hlavně co se týče únavy, nikdy jsem nebyla tak unavená jako poslední rok, funguju, chodím do práce ale večer padám na hubu. Hodně mi pomáhá zdravá strava, doplňky - matcha tea je skvělý přísun antioxidantů, ale stejně to není jako dřív

Iv, já bych se Vás ráda zeptala, jak připravujete ten Matcha čaj. Také jsem si ho koupila a mám i tu metličku, ale ještě jsem se do té přípravy nepustila. Mohla byste mi to popsat? Děkuji. Snad mi to tazatelka promine.

iv®
Kupuji si vyloženě ty malé sáčky, takže dám do sejkru trochu vody, studené, pytlicek, doliju vodou a nerezovou kuličkou to rozmíchám. Piju 2x denně.
max2
Na vylepseni kondice doporucim neco z nasledneho:
nadeje-byliny.eu/...
Osobne si delam ale tinktury svoje. Ne kazdy ale neni toho schopen, nema cas nebo potrebne suroviny.
Nikde neuvadite, zda berete k tomu nejake leky. Docasne bych nasadil alespon kazde rano anopyrin nebo aspirin, ovoce.
Sam mam velmi dobre zkusenosti s homeo kapkami vlastovicniku(na zlucnik a jatra,udajne i na stitnou zlazu),
s korenem pampelisky(na posileni organismu). Vyrobeno dle bylinare Janci.
Nyni mam vyrobene tinktury z hlohu, jmeli, dalsi z hub, chaga, cordyceps. Jeste udelam z reishi.
Citim se skvele, asi tu budu "otravovat do 150 let". Hehe

Děkuji, tak to musím nějak vyzkoušet jinak. On totiž každý píše něco jiného. Já mám pudr v pytlíku a tu bambusovou míchačku. Nemám to porcované. Včera jsem si to teda podle jednoho receptu už konečně udělala, ale vůbec mi to nechutnalo. Takže někde se stala chyba, protože nechápu, jak tohle mohou ti Japonci milovat. Nebo to neumím správně připravit.

hodnocení

1x

Zajděte si pro jistotu ještě na PCR. Únava a bolest krku by mohl být covid. Jestli to covid není, tak k doktoru, může to být fůra jiných věci.

hodnocení

0x
Pěkný den,po nemoci je unavený každý. Zvyšte příjem vitamínů v ovoci a zelenině. Výborné je kysané zelí. Je to vitaminová bomba. Kdyby se to nelepšilo, zajděte k praktikovi,ať Vám vezme krev

hodnocení

0x

1000x se člověk jen otřepe a po tisící první se něco po... a pak je holt nutné tomu dát čas. Pamatuju se, jak jsem před několika lety ležel jak mrcha, neschopnej pohybu asi týden a všichni mě tu uklidňovali, že to chce čas. Do tý doby jsem to neznal. Nic mě nebolelo, bylo mi dobře, jen ta únava. Tři hodiny v narkóze + nedoplněná krevní ztráta mi tehdy zprostředkovaly do té doby neznámý zážitek. Stejně Vás může uzemnit v podstatě kdeco, Covid nevyjímaje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]