Většina kluků v jeho věku se zajímá o to jako mě ohnout. V tom byl zajímavý, Za každou cenu chce být vědomý, přišel mi inteligentní a zajímavý. Po roce a pul zmínil rozchod.Máme se dost rádi, ale každý to vyjadřujeme jinak. On filosofuje a za ten čas se z něj stala duchovní chodící encyklopedie nebo psycholog. Vždy ochotný mi poradit. Ale jako bych ztrácela partnera. Já potřebuju fyzický dotek. On to vnímá jako že jsem povrchní. ALe to on odděluje svuj vědomý a úžasný živůtek a hříšný sex se mnou. Jakoby nebylo nic mezi tím...Jsme si věrní, nemáme závislosti, máme dost krásných chvilek, už jsme pár překážek zvládli, máme dobrý sex...a ted jsem zmatená. Prý mu vadí že mám zablokované srdce. Že mu ho neotevírám. Jenže já ho miluju ale nedokážu mu do ukázat tak jak to chce on, jednak protože jsme spolužáci, maturujeme, je na nás tlak, takže se vidíme každý den, nemůžeme získat extra spojení, a mimo školu téméř žádný vztah ani nevedeme, takže nemám moc možností projevit své srdce. A na ,,fylozofické doměnky" mi opravdu nereaguje.Oba máme první vztah, dokážeme si hezky povídat, a máme ohromnou přitažlivost, at se cítíme jakkoli. Píšu sem, protože ho zajímalo co bychom dělai kdyby jsme se rozešli, řekl že by se se mnou nemohl rozejít, protože nechce abych brečela, protože by ho ve třídě neměli rádi, protože ho příliš přitahuju, žárlil by a nepřežil kdybych byla s někým jiným...tyhle věci ve mě vyvolávaly pocit, že se třeba chce rozejít ale nemá na to. Včera navrhoval měsíční pauzu, že bychom se měli každý věnovat sobě, a po měsíci se k sobě vrátit...( takže by se nic nezměnilo, každý den bychom se viděli stejně jako ted ve škole, a nic mimo to) řekla jsem že na pauzu kašlu. Bud se rozejdu na trvalo, nebo at nevypouští něco o čem není rozhodnutý.Snažila jsem se zjistit co chce. Vypadá to že sám neví...
Ježíši, chlap, co se babrá v p**ovinach. Neotevrela jsi srdíčko, nejde to od srdíčka, není tam spojení, propojení, splynutí duší. Najdi si chlapa, co dokáže rodině zajistit příjem, opraví skříň, uklidí domácnost, zařídí dovolenou, najde byt, sežene elektrikáře. Prostě někoho praktického a do života.
Zdravím. Záleží na tom jak se v takovém vztahu cítíte Vy a jestli rozchod chcete. Podle toho se řiďte. Pokud nejste šťastná a spokojená, nemá smysl se ve vztahu trápit. To je pak rozchod ta lepší volba a žít si každý svůj vlastní život.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.