Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televizní kanál/firma,kde nejsou reklamy?!

Od: velkavila odpovědí: 27 změna:

Nechla jsem si nainstalovat k již existujícím kabelům přípojení na TV od Telly fy...krátce 2 měsíce bylo vše celkem radostné pokoukání,ale po svátcích mi byla třetina kanálů odebrána s tím,že to byl dárek k vánocům.Nyní se na tv nedá vůbec dívat,protože při každém výběru programu naskočí nekonečná řada reklam ( čím rychlejší,tím více) v času 5 min.cca.Jak naběhne program,který se mi nelíbí změním a začíná zase 5/7 min reklam atd celý večer.Dnes jsem se rozhodla,že smlouvu zruším,protože toto není zábava ani pohoda ani vzdělávání.

Máte zkušenosti prosím,děkuji,jsem dnes totálně znechucená.Díky

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Tady pomůže jen služba VOD, tedy taková, kterou platíte, tam reklamy nejsou... Netflix, HBO Go (brzy HBO Max), Amazon Prime, apod.

V případě TV kanálu pak tzv. prémiové, tedy placené. Ty reklamu nepotřebují, ale neplatí to vždy.

Mnohé placené zase otravují reklamami na své pořady či na pořady sesterských kanálů.

@ra252 Však jsem psal, že to neplatí vždy... ;)

A jsou lidé, kteří upoutávku na jiný pořad neberou jako reklamu. A někteří jsou za ně i rádi, jelikož se dozví o pořadech o kterých třeba i nevěděli.

A jsou lidé (jako já), kteří i kvůli tomu vyřadili televizi ze svého života ..

velkavila
hodnocení

pro ra252 ...přesně tak...měla jsem to tak i já pár roků,protože jsem pracovala několik měsíců v roce mimo domov,ale vloni jsem se rozhodla,že u pc mě už bolí celá páteř,tak proč si nesednout pohodlně u tv občas...ale toto,co oni si dovolují je jen na zrušení smlouvy.Trávit drahocenný život u takového vopruzu ...to nedám...platím i jim měsíčně,není to gratis.Kam se mám obrátit k těmto službám,bez reklam tedy..:-o

makk

ČT1, ČT2, ČT3... jsou taky "prémiové", dokonce povinně prémiové a taky tam jsou reklamy.

jamess
Na čt1 jsou reklamy? Nebo jen “sponzoring”?
Nevim tv nekoukam nemam neplatim.

hodnocení

4x

To je jednoduché - kanály, které jste dostala po Vánocích, jsou bez reklam proto, že jsou extra placené. Dostala jste je na dva měsíce, abyste si na ně zvykla a chtěla si je dál platit. Řešení jsou dvě - buď si pár z nich vyberete a budete si je platit, nebo to celé zrušte.

Kanály zadarmo a bez reklam jsou, ale jsou buď státní a placené státem, nebo veřejnoprávní placené koncesionářskými poplatky.

Jestli čekáte, že někdo bude dělat televizi bez reklam a zadarmo, tak to je jako byste zadarmo do práce chodila vy.

velkavila
hodnocení

...nojo,bez poslední věty,by to nešlo?...jinak dva programy nejde vyčlenit,jsou to ty pověstné balíčky ...

Dotaz mi připadal tak naivní, že jsem si to nemohl odpustit, ale asi jsem podlehl nějakému zkreslení, text holt nepřenese ty emoce.

Pokud se Vás to dotklo, máte mou omluvu.

velkavila
hodnocení

Dovolím si reagovat,že vy odpověď neznáte,ale musíte v každém případě odpovědět...přesto všechno se najdou 2/3 tací,co problému rozumí a odpověděli ...

bresser
@velkavila v dobre otazce musi byt polovina odpovedi. To mas jako s heslem: Pomoz si a Buh ti pomuze :)

Odpověděl jsem myslím jednoznačně.

hodnocení

1x
Nejlepší TV program (a bez reklam) je pozorování veverek. To říkä i pan Cílek. ;)
bresser
Bingo.
Anebo pozorovani ovecek ve vyhpbehu, ty jsou tak stadovite a u nich si dobre lecos uvedomite.
A na youtube vyhledat Cilek a da se to poslouchat take hodiny, urcite lepsi, nez zpravy, ktere ja 15 let filtruji a jsem happy lucky whatever a za vodou :)

No, já mám teleskop značky Bresser .. a taky pěkné pokoukání ..

hodnocení

0x

Tak to dopadá, když někdo uzavírá smlouvy bez zjištění podmínek. Jistě tam je vše popsáno. Také tam jistě bude napsáno, za jakých podmínek lze smlouvu vypovědět. Počítám, že to nebude tak snadné, jak si představujete. Buď bude dlouhá výpovědní lhůta, nebo velká pokuta.

velkavila
hodnocení

...na to jsem se neptala ...

bresser
@velkavila Va vasem brekotu neni jedina otazka. Tedy vyjma nadpisu.
Ja se nedivim, ze jste znechucena. Vy vůbec nevíte, co chcete. A ani já to nevím. A to myslím že vím celkem hodně :)) I když né všechno, všechno nevy ani bůh. I když?
Ps: já mám sosáč, od kamarádky, ta zaplatí 400 za rok a je tam skoro vše a bez jediné reklamy. Jednou za měsíc tam něco najdu. Televizi nemám, to je pro seniory a jistý typ lidí. Nechci nikoho urazit. Ale zastoupení v populaci tomu svědčí, čím úspěšnější a bohatší a vzdělanější člověk, tím menší šance, že má doma televizi ;) Ale vy zase máte velkou vilu. Tak asi musíte mít i velkou televizi?

Jojo - Minix se Sosáčem je i má volba. Otázka je, jak moc legální ..

@ra 2525 besser / Mužu se zeptat kolik platíte toho Sosáče? Já platím 70,- mesíc to je 840 rok.A uživatel besser píše 400,- rok...to je o polovic.Něco je špatně někde nebo u mě :)

Myslím že ta cena by měla být jednotná

Díky za info

Platím pololetně 399,- , roční je možná o něco výhodnější a možná jsou i nějaké slevové akce. Neřeším.

velkavila
hodnocení

Takže výpověď jeprý běžná praxe 1 měsíc (platím min. balíček = 290,- kč /měsíc)...takže díky moc těm,co uvedli ze zkušenosti konkrétní návrhy.,pomohlo mi to s poskytovatelem dnes jednat ... a kdo mě tu straší,že jsem podepsala dlouhodobé závazky,to vůbec ne,jednání s nimi bylo dnes příjemné...přeci si neberu hypotéku ...zdravíma a díky

bresser
@all Ad1) cena - V black friday to je vzdy za polovic. Tedy za cca 400 ale ja to neplatim, ten ucet jde sdilet. Mimochodem, nechapu jak mohou lide travit tolik casu u netflixu nebo u serialu (viz treba koncova otazka na standashow). No asi to je cilovkou, vesptsinoumpolitici celebrity a vsichni. Snad jen radovan vavra tam rikal, ze by se museli zeptat jeho mladyho a jinak vsichni davali z paty tipy na serialy netflixu (nejde o placenou spolupraci)
Lidi vzdelavejte se, makejte (na sobe, na sebe, ne pro vykoristovatele), chodte do prirody do lesa a minimalizujte konzum a zkust casteji opoustet komfortni zony, zoceluje to.
Svet se deli na producenty a konzumenty, kde chcete byt?
Ad2: Legalni to jiste je - pro klienty. Nikdy tady nebylo nelegalni koukat se na filmy :) A ze nekdo neco nelegalne nekde umisti anebo to snad i prodava, no tak od toho tu jsou jini.
Ps: Na youtube maze jisty hajzlik veemaz, unikatni dilka ktera nekdo z vhs nahral a nejsou v archivech, za prachy bonzuje a maze, vecna skoda, to je takovy klucina, pribuzny se soudruzkou Miladou Horakovou berwidbuquoy.blog.idnes.c/... pres jejiho manzela …
Ja toho ba…… dostat do ruky, tak … :) ) Jakoze at si maze filmy ale ne dokumenty a publicistiku, natocenou verejnopravni televizi, ktera z pred roku 2006 neni verejne k dispozici, zejo.

jellybeam
hodnocení

0x
Máte zkušenosti prosím,děkuji,jsem dnes totálně znechucená.Díky
Ano mám zkušenosti. Jak zní vaše otázka? Tady vykrikujete, na co jste se neptala a ja marne hledam OTAZKU.

No, ptá se na televizi bez reklam. Marně.

bresser
Ale co chce sledovat? Dokumenty nebo feed pro plebs nebo filmy/serialy? Starsi a jednoduzsi lide chteji dramaturgii od televize (sednu a koukam co davaj), mladsi a vzdelanejsi si chteji sami “vybirat” a sjedou serial za vikend (15 hodin treba)…
Zadarmo bez reklam v nasich podminkach nejde, z ceho by se to financovalo? Pokud chce sledovat komercni tvorbu, pak moznosti jsem popsal.
Je to tak: u audia (hudba) se trh konzolidoval a treba 80% vseho najdete na spotify ci jine platforme…
U videa ne, musite mit netflix, amazon, hbo, ja nevim co jeste, protoze neexistuje jedna platforma, kde najdu (v pripade, ze mam jednou za mesic naladu na neco) co chci. A to je problem. Rika to i FF. Proto jsem popsal alternativu. Ne ze bych to propagoval, to ne. Existuji jini, kde je kvalita i lepsi nez 720p. Na Sosaci je ten problem, ze nektery content kdyz je s dabingem, a pulka filmu mluvi nedabovane v originale (treba africky etc.), tak tam chybi titulky a nekdy chybi originalni jazykova mutace + cz titulky.
Samozrejme mam k dispozici i ucet netflix. Takze se mohu podivat. Neplatim zadne ucty.
Kdysi jsem mel servisni kartu skylink s full nabidkou. No to byla hruza jak na premiovych placenych kanalech jela v jednom kuse reklama, tusim Spektrum nebo Discovery nebo neco takoveho - s dokumenty. Na HBO i AMC zase v jednom kuse self promo…
Dnes je velmi snadne si vyhledat/koupit cokoliv - fakt konzumovat terestrial tv anebo iptv nepovazuji za optimalni vyuziti lidskeho casu, ktereho mame omezeny objem :)
Peace,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]