Ahoj, včera jsem byl s přáteli pít a potkal nádhernou holkou na ulici, tak jsem ji oslovil. Řekla mi jméno a dost spontánně jsem ji obejmul a vůbec se necukla. Bohužel i se jménem se mi nedaří ji najít. Je nějaká šance, jak ji najít? Řekl bych, počkat tam na ni ve stejnou dobu a ve stejným místě…ale Brno je takové velké malé město. Jsem zamilovaný s zoufalý. Poraďte! Děkuji P.S. Je to Anička!
Mě na ulici obejmout cizí člověk, tak jsem buď v šoku, že taky necuknu nebo bych naopak ztropila něco nepřístojnýho. A už nikdy bych těmi místy nešla, protože bych se bála, že si tam na mne ten dotyčnej počká.
Ale tak Brno má "jen" 380 tisíc obyvatel, tak se vám třeba zadaří ji potkat jinde.
Upřímně je dost pravděpodobné, že vám řekla první jméno, co ji napadlo. Třeba se tak ani nejmenuje, ale aby vás nějak odbyla, tak něco prostě řekla. Je otázkou, jak jste na ní působil, když jste byl s přáteli pít a to mnohdy nedopadá příliš dobře... Kdyby se mě někdo cizí, z koho je cítit alkohol a vyptává se na mé jméno, tak udělám asi to samé, co udělala s velkou pravděpodobností slečna - řeknu jiné jméno, ztuhnu zděšením, že mě objímáte a pak vám asi jednu vrazím, což teda slečna vynechala. Neberte si to nějak osobně. Každopádně budete za podivína a Stalkera, řekla bych, jestli někde na ní budete čekat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.