Nejste přihlášen/a.
Pokud nepřišel do vlastních rukou, nezajímá mne. Dostávám do schránky mnoho podobných dopisů, ale končí hned v koši. Hrozit mohou, ale nikde jsem ho nepřevzal oficiálně...tvrzení proti tvrzení...v roce 2016 mi přišlo něco podobného ...pokud by to bylo tak důležité, pošlou to do vlastních rukou, potom to bude jiné.
Ano, zažíváme to, ano, mají právo dané zákonem, ano, je to postižitelné pokutami, ano, výběr je vskutku náhodný, ano, je to otrava. Také jsme letos spadli do výkaznictví, pár let byl pokoj, letos bohuže ne. Zbavíte se jich, až usoudí, že vaše výkazy nechtějí.
Doporučuji zavolat na uvedené číslo, které by tam mělo být a oznámit skutečnost (klidně, ony ty zaměstnanci tam jsou většinou dost milí a fakt "po vás nejdou". Pravděpodobně vás díky té paušální dani vyřadí.
Když se na to vyprdnete úplně, můžete si krapet zavařit. Sto tisíc vám pokutu nedají, ale pár tisíc klidně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.