Nejste přihlášen/a.
Čááu, je tomu pár měsíců, co jsem se ve škole seznámil s fajn holkou. Měla přítele a vzali jsme ji do klučičí party na projekty. Jak jsem ji poznával, zažral jsem se do ní. Máme společný pohled na svět, záliby, sport, atd.. Je doost inteligentní a krásná. Když s ní někde jsem, vidím borce, jak hážou oči.
Vídáme se ve škole a při sportu, jinak nic a vlastně si ani nepíšem a nic. Psaní mě nebere, ale IRL ji vždycky rád vidím.
Před dvouma měsícema cca se rozešla po 4 letým vztahu. Pár dní na to jsem dělal menší akcičku u sebe, kam byla taky zvaná. Zůstala jako dost dlouho do rána, když už všichni odešli. Pustili jsme si film, kde ona padla do obětí a po něm došlo na sex. Později jsem si uvědomil, že to bylo triggerovaný z mé strany. Minimálně 2x se mě ptala, jestli to opravdu chceme, jak se budeme chovat ve škole a že to mohla být krásná platonická láska. Může mi to prosím někdo pomoct objasnit?
Pak u mě přespala a ráno došlo na druhý kolo, které jsem už nepushoval. Šlo to poměrně zvolna. Když jsem ji doprovázel pryč, řekli jsme si že jsme kamarádi. Řekla to teda ona, dost jasně, se slovy že se teď rozešla. Respektoval jsem to.
Další týden jsme šli po škole s partou na pivko, kde jsem nechtěl zůstat dlouho. Trošku se to zvrtlo, slíbil jsem jí že ráno dojedu do jedný vesnice se s ní otužovat a ona mi nabídla přespání. Že pojedeme ráno od ní. Využil jsem toho a přespal jsem u ní, v objetí. V noci jsme byl K.O., ráno došlo na sex, kdy jsem se jí ptal, jestli to opravdu chce. Bylo to u její rodičů, když ráno vstávala matka, chtěla si trochu odlehnout kdyby matka nakoukla, jakože mezi náma nic není. Že matka si myslí, že se rozešla kvůli mě. Jak matka o mě mohla něco vědět? Bylo to klasicky kamarádský přespání? Nikdy jsem nic takovýho předtím nedělal.
Pak jsme se poměrně delší dobu nebavili, občas jsme zašli na sport. Vím že má dost klučičích kamarádů, s některým se učí a chodí na pivko, s jiným třeba jen na pivko, ale po pivku u nich přespává (ne vždy). Vrtala mi dlouho hlavou, oslovila mě inteligence, nevšední záliby a styl (i hudby) matchující se s mými. Pozval jsem ji po sportu na pivko (s 2 denním předstihem). Odmítla mě že v týdnu nepije, že musí do práce, ale nemělo jít o nějakou kalbu, což jí muselo být jasný.
Pomáhal jsem jí se stěhováním. Odjížděla pak s otcem na vesnici s tím, že se vrátí a přespí v novým. Měla v plánu montovat poslet. Když už jsem byl na cestě pryč, nabídl jsem se jí, že ji nechci podceňovat, ale že jí s montáží pomůžu. Klasicky mě odmítla, že to zvládne, že odjela a že musí udělat nějaký věci a pak napsala. "Ale děkuji, jsi hodný".
Asi mi je jasný, že se mi snaží dát najevo frindzone, že ke mě nic necítí. Jen se ptám: dá se z toho vybruslit? Co si prosím myslíte o popsané situaci? Moje slabost je že na ni myslím každej den. Točím se v tom jak vítr v bedně.
Dííky moc přátelé
Slecna ked ma naladu, tak "prespi" u chlapa, ktory sa prave moce nablizku alebo ho necha "prespat" u seba. Nerobi drahoty so sexom a vas berie ako kamosa s vyhodami, ked ju prave neklati niekto iny. Ak vam staci obcasny sex s vedomim, ako to vcera robila s inym a zajtra bude s dalsim, tak pohoda. Ziadny vazny vztah si od toho neslubujte, je rozidena, mlada, uziva si. Cim viac budete tlacit, tym menej aj toho sexu bude. Doteraz ste zabodovali prave tym lezernym pristupom.
Já mám pocit, že už jí tohle stačilo. Byl jsi na překlenutí té prázdnoty po rozchodu, ale do nové životní etapy už s Tebou moc nepočítá. Jak budeš projevovat zájem, tlačit na pilu, tak ona bude couvat. Ten Váš vztah bylo pro ni rychlé až zmatené vzplanutí a celkem rychlé vystřízlivění. Vycítila, že to není úplně ono. Být Vámi, moc iluzí si nedělám.
Tak já nevím, studuje, nebo chodí do práce? Až na tuhle nepatrnou nepozornost, je to celkem čtivé.
On když si člověk vymýšlí, tak aby se neprozradil, tak musí sledovat původní "nit" až do konce. Ale jinak je to docela dobře napsáno. A kdyby to všechno byla pravda, tak si o popsané situaci myslím, že je dívka poněkud promiskuitní, a to není pro žádný vztah nic dobrého. Tak z té "bedny" vylezte, a bude Vám lépe.
Ano, i tak se to dá pochopit. Jsem zvědavá, jestli se tazatel ozve a ohradí. Zatím ho žádné odpovědi nezajímaly a přitom to vypadalo, že je to pro něj eminentní problém.
Děkuji za odpověď. Můj text je pravda, dívka studuje a part-timuje. Odpovědi mne zajímají, zajímá mne názor každého bez zkreslení mým inputem
Sakra tazateli, nešlo by vynechat ty anglický, nebo jaký to jsou, výrazy, aby i normální čech věděl, o čem je příběh?
part-time employee zaměstnanec na částečný úvazek. employment: (be in) full/part-time employment (pracovat na) plný/částečný úvazek.
Bez mého inputu - bez ovlivnění mými informacemi nebo pocity či mou činností ve věci samé.
Super, já si musela dát do překladače i výrazy z dotazu. Nikdy jsem neslyšela, že by se takto někdo vyjadřoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.