Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proc nejde vyhledat exekuce?

Od: ka odpovědí: 17 změna:

Zdravim, byvalemu najemnikovi prisla na nasi adresu doporuceny dopis - exekuce, kdyz jsem si ji chtel vyhledat v exekucnim rejstriku, abych vedel, o co jde, tak mi ji to nenaslo, k danemu jmenu pocet exekuci 0. Vi nekdo prosim duvod, proc tomu tak muze byt?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Klidně phishing - podvodník hledá hejla kterej se lekne a hned zaplatí, že nic nedluží mu dojde až potom. Mezitim prachy fuč, vyzvedl je bezdomáč a nic nemá.. Podobných fiktivních exekucí chodí docela dost..

hodnocení

2x

V dopise nejspíš bylo ukončení. Využil Milostivého léta.

hodnocení

0x

Možná jste jen špatně hledal, možná jste neuvedl správné údaje a našlo vám to jiného Josefa Nováka.

Ostatně jak jste poznal, že se jedná o exekuci?

ka
hodnocení

Nejsem uplne hloupy, udaje jsem samozrejme zadal spravne. Poznal jsem to podle "Vyzvy a pouceni", ktere se priklada k oznameni, ze mate neco na poste a na kterem je napsano, ze jde o exekuci vcetne jejiho oznaceni 137EX XXXXX/21-17...

nov
hodnocení

0x

Váš zájem by se dal pochopit kdyby šlo o stávajícího nájemníka.

To úplně nesouhlasím, exekutoři mají občas nápad vyčistit ten byt, kde si myslí, že nájemník bydlí. A že tam už nebydlí, je nezajímá.

ka
hodnocení

Jak pise kolega, muj zajem se da pochopit, i kdyz jde o byvaleho najemnika.

hodnocení

0x

CzechPoint /na poštách, matrikách apod./, zadáte jeho jméno a datum narození nebo rodné číslo, a vyjedou vám jeho výpis exekucí. Cena 50 Kč.

ka
hodnocení

Ano, prave tak jsem to delal, ale k danemu cloveku zadna exekuce nevyjede, coz je predmet meho dotazu, proc tomu tak muze byt :)

hodnocení

0x

Není to proto, že dokud není exekuce převzatá adresářem (v krajním případě fikcí doručení), tak není zahájená a nejde najít?

ka
hodnocení

Adresat si dopis jiz vyzvedl pred 10 dny, zjistil jsem to podle Trackingu.

tabletka*

jako vážně podle trackingu? Co se nám to tu snažíte nakukat?

ka
hodnocení

Co to melete? Na Vyzve a pouceni je podaci cislo, ktere si zadate do Trackingu a ukaze vam to, jestli a kdy byl dopis vyzvednuty. Co bych na tom mel komu nakukavat, osobo neznala toho, jak veci funguji, a presto utocici na ostatni?

tabletka*

Ale ten dopis máte vy, tak jak ho mohl vyzvednout adresát?

ka
hodnocení

Ja ten dopis nemam, jen jsem si vyfotil Vyzvu a pouceni (maly dodatkovy papirek), ktera se priklada k Vyzve k vyzvednuti, oboji jsem nasledne odnesl na postu...

hodnocení

0x

Podle mě je nyní ve Vašem zájmu odnést to zpět na poštu a deklarovat, že dotyčný na adrese již nebydlí.

ka
hodnocení

To jsem samozrejme udelal, ale nic to nemeni na tom, ze chci vedet, o co konkretne jde...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]