Nejste přihlášen/a.
prosim,mužete poradit jak mam postupovat,když dam do servisu auto,s drobnosti,a auto pak je nepojizdny a servis si nevy rady ,
Lemplům to tam nenechávat, ale co nejdřív odtáhnout pryč (třeba na tyči) a pak hledat někoho kdo si rady bude vědět.
Ohledně placení za provedenou práci, nebo i náhrady škody - záleží jestli byla písemná objednávka, poškodili to oni nebo to na ně vyšlo atd.
Můj názor že 90% servisů stojí za prd, a to se považuju ještě za optimistu. Najít dobrýho mechanika který umí je problém, a aby na tom nechtěl rejžovat je hledat jehlu v kupce sena.. Nejhorší je že kvalitu nepoznáš předem, lidi často vychvalujou i lempla takže ti ho doporučí jako dobrýho a pak se nestačíš divit . Tak to už radši dělám sám a mám klid.
A co za drobnost to bylo? Musíte počítat s tím, že se bydou vymlouvat, že ta drobnost způsobila to ostatní a že to není jejich vina. Já bych postupoval takto:
1. Ať už nic dalšího na tom autě nedělají.
2. Sepsat protokol, v jakém stavu to převzali a v jakém to předávají.
3. Nechat to opravit jinde.
4. Požadovat cenu za opravu po původním servisu a z ní odešíst práci za tu drobnost, pokud ji udělali a udělali ji dobře.
Každopádně bych auto nepřebíral, dokud nebudete mít podepsáno ad2.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.