Nejste přihlášen/a.
Fakt potřebujete poučky a nařízení na všechno? Snad mě nezajímá, co zrovna platí, ale zdravý rozum. A ten říká, že v momentě, kdy se dozvím o nakaženosti ať už sebe nebo někoho, kdo bydlí se mnou, tak jsem doma a nikam nelezu.
Už se nedivím, že musí pořád vypisovat nějaké výjimky a upřesnění. Nehledejte kličky (že např. hygiena nestíhá nebo v tom má bordel atd.) a prostě buďte doma.
Já bych to takto negeneralizoval. Tak to je jasný, že nikam člověk neleze. Třeba to jjysjsj potřebuje jako potvrzení pro něco důležitého, čeho se nemůže zúčastnit. Já teď řeším, jak získám potvrzení o tom, že jsem v karanténě jako důkaz pro to, že jsem nemohl jít na zkoušku ve své škole. A v takových případech dost záleží na tom, jak je to nastaveno.
A jinak to, že hygiena nestíhá, je pravda. Volám tam už od rána a stále mají obsazeno. Takže ten systém evidentně nefunguje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.