Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám brát slova teď už moji ex?

Od: omg odpovědí: 8 změna:
Zdravím, včera jsem se rozešel s přítelkyní a jsem z toho teď poměrně špatný ..to je normální to vím ..rozešli jsme se protože jsme na sebe neměli tolik času a zároveň jsme spolu nemohli bydlet z určitých důvodu ..chtěla pořád abych sehnal byt abychom mohli být spolu ale místo toho abych se sebral a šel to udělat odkládal jsem to ..až do včera kdy už to nevydržela a rozešla se semnou rozchod to byl velmi klidný a řekla mi že mě zase moc ráda někdy uvidí že si můžeme klidně občas napsat ale že momentálně to je prostě konec ...já se rozhodl (ačkoliv pozdě a vím o tom ) něco udělat a začnu na tom pracovat což po mně celou dobu chtěla jinak jsme si rozuměli a když jsme byli spolu bylo to moc fajn a všechno super ...tak se vás chci zeptat mám to vše zařídit a postupně se s ní zase začít vídat? A zkusit dát všechno dohromady a nebo to nechat být na té slečně mi moc záleží a vím že ji záleží na mně ...je hloupé se tu ptát lidí ale jsem z toho prostě špatný tak se tu ptám moc děkuji za odpověď !
doplněno 31.01.22 19:14: Ještě chci doplnit že jsem ji dneska nenapsal a ani ona mně chci ji dát čas

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

mě zase moc ráda někdy uvidí = ukludnujuca zenska loz, pripadne jej budete pomahat stahovat piano na 7. poschodie

že si můžeme klidně občas napsat = ukludnujuca zenska loz

hodnocení

4x

Pozde bycha honiti.

Ta uz se nevrati. Konec koncu, kdo by stal o chlapa, s kterym se musi rozejit, aby ho k rozhybala k akci.

A ty si priznej, ze kdybys o ni skutecne stal, taks to nenechal dojit tak daleko. To by ses jinak snazil.

hodnocení

2x

Zdravím. Mně to přijde jen jako záminka a výmluva. Kdyby s Vámi chtěla opravdu být, navrhla by Vám, abyste hledali bydlení společně a plánovali jste i společné financování, zařizování, atd. Aby se váš vztah někam posunul. Pokud kladla jen požadavky na Vás a když jste je nesplnil zvolila rozchod, pak o Vás zase takový zájem neměla. Žijte si svůj život a ona ať si žije také ten svůj. Rozchod časem přebolí, ale slepované vztahy málo komu fungují.

liska5
31.01.22 20:46

tabletka*
hodnocení

0x

Zkus to, ať nečekáte oba na první krok toho druhého navěky. Buď klidný, vysvětli jí, co a jak a uvidíš, jak to dopadne. Netlač na pilu, ale neboj se být upřímný.

minsk
hodnocení

0x

Mě tedy hned trklo, proč nezačala hledat bydlení i ona? Najde, ukáže Ti ho, zkonzultujete spolu, vyberete dva - tři a objednáte se na prohlídku.

To smrdí vydíráním. I žena se musí snažit, když o něco usiluje, tak pro to udělá, co se dá.

Domnívám se, že najít v dnešní době bydlení, tak se hledání primárně odehrává na webu. Takže sorry, oba dva jste měli příležitost.

Každý jsme jiný, samozřejmě. Já být v této situaci, jako muž, tak právě teď bych se o nic nepokoušela a nečekala zázrak.

Odfrkla bych si a teprve čas ukáže. Někdy člověk s odstupem času dozraje.

A je to moc čerstvé, takže špatné pocity a lítostivá nálada je úplně normální.

liska5

Když se shání společné bydlení, přeci se zapojí oba. Slečna je lehce rozmazlená.

dhyd

Kdo ví, jak to bylo. Třeba on nezařídil nikdy nic a ona po něm chtěla zařídit alespoň jednu věc a ani toho nebyl schopný...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]