Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem paranoidní?

Od: mart13 odpovědí: 10 změna:
Co byste si mysleli, kdyby vam pritelkyne nechtěla ukázat chat v telefonu s člověkem, se kterým něco v minulosti měla? Chtěl jsem ten chat vidět jen od doby, co jsme spolu. Měl jsem totiž pochyby a intuice mi říkala, ze bych to proste měl vidět. Potom, co jsem se dotazal na ten chat, tak mi napsala, ze to má smazany, protože nechce abych viděl prasarny, co si dřív spolu psali a posílali… přitom jsem chtěl vidět jen chat od doby, co jsme spolu. Chat už je smazanej a teď fakt nevím. Neustale ale opakuje, ze me miluje apod, ze mi nevěrná určitě nikdy ve vztahu nebyla. Ona ldyz měla pochybnosti, telefon jsem ji ukázal a neměl s tím takovej problém.
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Paranoidni zrejme ne.

Zarlivy a s nizkym sebevedomim a sebeuctou zrejme ano.

idanova*
hodnocení

5x

Zdravím. Přítelkyně vám jasně řekla, že vám není nevěrná a ujistila vás, že miluje jen vás. Tím pádem je zbytečné, aby vám ukazovala chat s bývalým, zvlášť, když vám i vysvětlila, proč chat nechce ukazovat. Čemu na tom nerozumíte? A proč vy jste jí svůj mobil ukazoval? Proč by podle vás nestačilo jen slovní ujištění? Abyste měl alibi? Ukazoval jste důkaz? Jste zvyklý lhát a podvádět, a tak pro vás mají cenu jen důkazy? Podle sebe, soudím tebe! Pokud si ve vztahu navzájem nevěříte, nemá cenu v něm pokračovat. Ida

hodnocení

4x

Pro důkaz věrnosti se neukazuje partnerovi obsah mobilu, buďto si věříte, nebo nevěříte. V tom druhém případě váš vztah nestojí za nic.

mart13
hodnocení

Ikdyz mám fakt velkou pochybnost o věrnosti? Kvůli neukazani toho chatu je ta nedůvěra ještě větší.

31.01.22 13:52
hodnocení

2x

Ano.

hodnocení

2x
1. Správný paranoik o své pravdě nepochybuje. ;)
2. Co tím chcete získat? Nedůvěra ničí vztah. Žárlivostí a podezřívavostí (ať už oprávněnou, nebo ne) ji od sebe odpudíte a tím spíš se bude vracet k němu.

hodnocení

2x

Bez vzájemné důvěry nebude vztah nikdy dobře fungovat. A bez respektování soukromí toho druhého, též ne.

hodnocení

1x

Zvědavost není paranoia. Podle mě,kdyby se tazatel dověděl, co kdo jeho přítelkyní lízal nebo lízat chtěl, tak by měl klid.Takhle si myslí kdoví co a je z toho nervní.

hodnocení

0x
A teď si ještě představ, že věrnost se nedá dokázat. Dokážeš vždy jen nevěru.

hodnocení

0x

Akdyž budeš vědět, co uděláš? Rozejdeš se? Budeš ji podezírat až do smrti? Co bys vlastně chtěl s tou informací udělat? K čemu ti bude?

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]