Dobrý den, měla bych dotaz. Už několik let mě trápí chronický zánět slepého střeva, v průběhu posledních cca 4 let jsem několikrát navštívila lékaře z důvodu obtíží a podezření na apendix, párkrát dokonce bylo zmíněno, že by se mohlo jednat o chronický zánět, ale výsledky vždy vyšli v pořádku a nikdy mi tak na to nepřišli ani z krve ani ze sona. Problém ale byl, že tím že to nebylo akutní, tak jsem se na vyšetření dostala vždy pozdě, kdy už slepák nebyl "aktivní". Nicméně teď je mi 19 let a problémy se stále opakují, ba zhoršují.Ještě aby toho nebylo málo, mám panickou hrůzu z nemocnic a operací, takže už jenom to, že tohle píšu mě neskutečně děsí. Proto bych se ráda zeptala, zda máte někdo zkušenosti s jednodenní chirurgií na poliklinice ve Vysočanech? Narazila jsem na ni náhodou a mám pocit, že by to mohla být pro mne a moji fóbii alespoň částečná útěcha. Stránky mají hezké a dočetla jsem se tam potřebné informace, nicméně nedám dopustit na přímé a přeci jenom nezastřené "recenze" přímo od pacientů. Takže pokud by se se mnou někdo byl ochoten podělit o své zážitky, budu moc ráda za cokoliv. Zdraví strašpytel
Já mám zkušenost ze školky a pak s mými dětmi, které několikrás skončily s ledem na bříšku, v nemocnici, že jako předzvěst angíny, děvčata mají podrážděné uzliny v podbříšku. Až angina propukne, bříško přestane bolet. Mladší takhle, na chirurgii, skončila 2x. Slepé střevo má doposud.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.