Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poštovní Spořitelna - Zasílání SMS

Od: vojta96 odpovědí: 6 změna:

Zdravím. Mám banku u Poštovní Spořitelny. Když chci aby mi na SMS chodilo info přijetí transakce (popř, výplata z práce) jak to v účtu nastavím? Když na to koukám, tak tam je vypsané jedině "Pravidelné info o zůstatku", Dosažení hranice" a "Nový výpis".

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

minsk
hodnocení

3x

csob.cz/...

Pokud by Vám tohle nestačilo a nezvládla to /nebojte se rozklikávat/,

tak už jenom zavolat si o pomoc na jejich linku help, kde Vás operátor přesně navede. Mějte účet otevřený na počítači /pokud máte možnost/ a postupujte podle příkazů.

Mám s tím dobré zkušenosti, opravdu to funguje.

----------------

Tuhle jsem byla také zmatená a kvůli triviální chybě, nechodily SMS /telefon potřeboval restartovat/, a operátorka kupodivu ihned věděla a nabídla toto řešení/

martinxx
hodnocení

2x

Je to v Nastavení - Moje info - Ucty a platby a tady mám zaskrtnuto v zauctovani platby email a vzdy kdyz prijde platba tak mi prijde email ze byly zauctovana platba

martinxx
hodnocení

0x

SMS jsou tuším zpoplatnene. Ja mam nastaven email pro prichozi platbu a to je zdarma

hodnocení

0x

než jsem se naboural do synového účtu, jsou tu 3 odpovědi :D ...

nicméně tak intuitivní nastavení jsem ještě neviděl - je naprosto jednoduché se tam dostat a nastavují se u různých akcí zvlášť - moc pěkný...

Dostanete se do svého internetového bankovnictví? To že je to za nehorázný prachy je fakt.

hodnocení

0x
Mam taky PS a to mne prekvapuje, proc neco nastavit, po odklepnuti platby mi tam samo naskoci chcete potvrzeni do mailu nebo mobilu, zvolim co chci a v den proplaceni bankou mi to potvrzeni prijde zdarma

Ájo, tazatel chce být informován o pohybu na účtu, ne o tom, že provedl platbu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]