Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám banku u Poštovní Spořitelny. Když chci aby mi na SMS chodilo info přijetí transakce (popř, výplata z práce) jak to v účtu nastavím? Když na to koukám, tak tam je vypsané jedině "Pravidelné info o zůstatku", Dosažení hranice" a "Nový výpis".
Pokud by Vám tohle nestačilo a nezvládla to /nebojte se rozklikávat/,
tak už jenom zavolat si o pomoc na jejich linku help, kde Vás operátor přesně navede. Mějte účet otevřený na počítači /pokud máte možnost/ a postupujte podle příkazů.
Mám s tím dobré zkušenosti, opravdu to funguje.
----------------
Tuhle jsem byla také zmatená a kvůli triviální chybě, nechodily SMS /telefon potřeboval restartovat/, a operátorka kupodivu ihned věděla a nabídla toto řešení/
než jsem se naboural do synového účtu, jsou tu 3 odpovědi :D ...
nicméně tak intuitivní nastavení jsem ještě neviděl - je naprosto jednoduché se tam dostat a nastavují se u různých akcí zvlášť - moc pěkný...
Dostanete se do svého internetového bankovnictví? To že je to za nehorázný prachy je fakt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.