Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest po extrakci osmičky

Od: ondik87 odpovědí: 4 změna:

Ahoj, už nevím co dělat s bolestma. 14 dní mi vystřelovala bolest od krku až do ucha na levé straně čelisti,kde jsem měl nevysekanou ležatou osmičku dole. Všichni včetně zubařky mi řekli to bude ta osma jdi. Tak mi to vysekali- hodina a půl na sále- 5 stehů,ale řekli mi,že si myslí,že ta bolest bude vedle ze sedmičky kde je velký kaz.(respektivě 2) po týdnu neustupující bolesti mi zubařka konečně kaz našla a vyvrtala dala prej lečivou látku,ale po pár hodinách bolest ještě 3x horši,kdy mi nepomohlo ani 5 prášků zaráz.Letím na chirurgii,kde jedině byli. On mi říká rána se hojí dobře můžeme vám max vytrhnout tu sedmičku jinak nevím. Byl dělaný rentgen a prej zánět nikde není vidět. Problém je,že jeden den j třeba klid a jsu bez prášků a druhý dne mě probudí bolest a nemůžu vydržet a takto se to celý táýden střídá:(. S tím,že mám pocit,že jendou to je z rány osmičky podruhé ze zmiňované sedmičky a potřetí z horních protějších cca 3 zubů,které mám dle rentgenu mrtvé!. chápete to? Nejhorší je,že se stěhuji 200 km dalko,kde nemám lékaře a nevím jak budu fungovat a jak to vůbec řeišt,když zubařka sama nevěděla asi co dělá.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

endusot
hodnocení

2x
Nechat si spravit všechny zuby. Postupně od toho nejhoršího. Jinak bude pořad něco bolet.

hafbaf
hodnocení

1x
Nooo zazila jsem podobne, ze pres den jakz takz a vzdy v noci strasna bolest, mne tedy prasek od bolesti pomohl, kazdopadne az po vytrzeni zubu mam opravdu klid.. uz jste si teda musel zazit hodne.. au au. Nevim odkud jste, ale v olomoucke fakultni nemocnici je zubarska pohotovost nonstop a musim rict, ze na skvele urovni...

idanova*
hodnocení

1x

Zdravím. Tak to vás upřímně lituju. Asi vám nezbyde nic jiného, než nechat ránu pozahojit do fáze, kdy nebudete mít rozbolavělou celou pusu, a podaří se vám poznat, odkud přesně ty opakované bolesti vycházejí. Možná obyčejný váček, nebo už zánět na okostici... Pak už to dentisti odhalí a vyřeší. Držím vám palce. Ida

liska5
hodnocení

0x

Přečtěte si odpovědi na dotaz: Bolest čelisti po půlroce od vytržení zubu od Lana z 30.1. v této sekci poradny .Je to v tomto sloupci pod Vámi. Leccos se hodí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]