Nejste přihlášen/a.
jedná se zub spodní šestka vlevo. 2x ošetřovaná čištění kanálků mikroskopicky . Nakonec v létě musel zub ven. Půl roku byl klid .Avšak zub byl vytržen docela brutálním způsobem . V nemocnici mě s tím posílali na pohotovost. Nenechala jsem se odbýt .Nevím zda je to tím. Ale po tom vytržení to lůžko bylo nějak moc kostěné a tvrdé. Měla jsem s tím měsíc a půl problém a vyplachovala jsem to peroxidem a brala ATB. Avšak na kontrole jsem s tím nebyla. jela jsem s tím pak na pohotovost ,ale bohužel už neordinovali . Pak prijelo přibuzenstvo tak jsem nikam nešla nebyl proto ani prostor. A pak se to lepšilo tak jsem nikam nešla. Lékař ze kterým jsem jezdila ten který čistil kanálky mě zjistil také cystu,ale ne pod zubem ,ale kousek dál dole v čelisti nevím zda to souviselo se zubem. Začala mě bolet ta čelist silně a jde mě to do krku a ucha jako když mám zánět . Je mi i celkově špatně a vychází to z toho vytrhnutého zubu z toho lůžka nevím zda tam něco zapomněli ale zub vytáhly celý. nevím zda nějaký střípek tam nezůstal. nebo zda je to od té cysty či oboje ,ale hrozně to bolí tlačí mě tam něco a tuhně mě čelist. Ta cysta se řeší na stomatochirurgii prý tak kam chodím stomatochirurgie není a v nemocnici kde jsem byla na vytržení toto prý ambulantně nedělají takže si mám najít někde stomatochirrurga. Nevíte o nějakém dobrém stomatochirurgovi kde by mě vzaly bez nějakého dlouhého objednávání , protže nějaké dlouhé termíny nevydržím. Nevíte kde by mi to mohli tu cystu rychle vyndat..? prosím poradte nějakého stomatochirurga z pardubic , hradce králové , popřípadě z Prahy či i odjinud díky.
Hradec Králové fnhk.cz/...
Pardubice pardubice.nempk.cz/...
Prahu nedoporučuji, zaprvé tu bývá nával a zadruhé jste mizerný pacient, co nechodí na kontroly, tak není dobře zabírat místo milionu dalších.
Ani jste tu storku nemusela vypisovat, nebylo těžké to najít.
Ve FNHK jsem byla tam mě bylo řečeno že to nedělají.
Na kontroly chodím tak co to píšete je vidět ,že nic nevíte. na konrole mě řekli že tam nic nemám. až na CT to viděl jeden jiný doktor.
ano po vytržení jsem nikde nebyla tu cystu mi zjstili ještě před vythnutím. On mě taky nikdo na žádnou kontrolu nezval . Ten zub mi trhali uplně jinde ve a to ve FNHK. Po zlepšení jsem nikam nešla normálně bych šla kdybych neměla jiné povinnosti . , bohužel se to sešlo takhle blbě . taknevím co je na tom nepochopitelného . Pochybuju , že vy byste někam jela když by se to zlepšilo a přijelo přibuzenstvo na pár dnů .
Kromě zubařských vysvětlení a zásahů mějte na paměti, že 6 a 7 dole souvisí s kondicí tlustého střeva. Měla jsem před mnoha lety u 7 vlevo dole cystu těsně pod zubem v dásni, bublinu s hnisem, rozřízli, narvali dren, cystu vyléčili, ale zub, na kterém nebyl jediný kaz, bolel dál tak, že jsem uprosila zubaře, že mi ho vyrval. I kořeny měl dobré. Časem to na tom prázdném místě několikrát hodně bolelo. Jedna léčitelka mi vysvětlila, že zuby souvisí s orgány. Tak jsem si o tom hledala informace, zařadila bylinky, akupresuru a změnila stravu, abych střevo nezatěžovala. Po těch desítách let už jsem v obraze. Jen bez zdravého zubu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.