Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám to nechat být?

Od: eliska* odpovědí: 11 změna:

Potřebuji poradit a normálně bych si asi poradila sama, jenže už nevím co mám dělat. Jde o to, že mám ráda jednoho kluka a psala jsem si s ním, řekla jsem to své spolužačce, se kterou jsem se dříve normálně bavila, jenže ona začala dělat to, že si s ním začala psát taky, což by mi normálně nevadilo, je to jejich věc, mě jde o to, že ona už si píše s pěti klukama, z toho s jedním chodí a podvádí ho s nimi, a já prostě nechtěla, aby on skončil na tom jejím seznamu, dokonce jsem jí to řekla, protože s ním začala i flirtovat, tak já se zeptala, jestli jí to jako přijde normální, a ona že je to její věc, a ano je, mě by to ani nevadilo, kdyby se s prominutím nechovala jako ku*va. Další věci je ta že kdykoliv něco řeknu, ona to obrátí proti mě, a hned mu píše, poslala mu i screenshoty co jsme si my dvě psaly. Dokonce mu díky nějakému programu, který je trestný lezla na instagram. Já se mu to snažila říct, jenže mě neposlouchá. Zkazila mi kvůli tomu i moje 20 narozenin tím, že si s ním schválně šla povídat aby mě psychicky vydeptala a ještě se tím chlubí holce, která s tím nemá absolutně nic společného, jen proto aby ze mě udělala chudinku, bojím se že ho využívá jenom proto aby ublížila mě, proto píšu o radu, protože nevím co mám dělat. A prosím nehejtujte mě, už tak je mi z toho na nic.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Je vidět, jak všichni mladí řešíte hlavně život ostatních a né svůj. Po**anej instragram, tik tok apod. sociální slátaniny, kde jen sledujete, co dělají druzí a snažíte se rychle dělat něco zajímavého aby jste byli vy středem pozornosti.

Zamysly se nadtím, co je pro tebe důležitejší, jestli tvoje rádoby kamarádka, která se na tobě evidentně akorát "krmí" a užívá si, jak tě může ztrapňovat, nějakej boreček, kterej tě má na háku, protože nejsi asi dostatečně "atraktivní", nebo to jak působíš na okolí a své známé. Zahrň se opravdovými kamarády a začni žít.( PS: rozhodně to není těch 60+ lidí co máš na ig v přátelých)*bzum*

Vykašly se na oba, pokud to ten kluk má aspoň trošku v hlavě, a bral to stejně jako ty, tak ti sám od sebe napíše jestli se něco nestalo apod. Pokud ne, víš, že to nemá absolutně význam, a nemělo by to dlouhého trvání. A mohu tě ujistit, pokud by jsi sním po tomto měla něco mít, tak stejně budeš pořád přemýšlet, ským si píše. Vem si z toho ponaučení, příště se nechlub kamarádce, o které víš, že se chová takhle.;)

hodnocení

4x

Přestaňte se definitivně starat o to, co spolužačka dělá. Od jejího počínání ji neodvrátíte, i kdybyste mluvila andělským hlasem. Prostě ji přestaňte řešit a toho kluka nejspíš taky - pokud jí naletěl nebo se nechal oblbnout, asi to tak chtěl. Najděte si jiného - takového, který si Vás zaslouží. A nechlubte se svým spolužačkám. Pro jistotu. Máte 20 let, nejste 13leté děcko.

ltz
hodnocení

2x
Já myslím že by si se měla vykašlat na tu tvoji nekamaradku i na toho kluka. On kdyby měl k tobě blíže, tak by se choval úplně jinak a na tu nanu by pořádně zadupal. Navic ani nechce chapat, co se mu snažíš naznacit, je mu to jedno. Ona se tě snaží vytočit, to je jasné, nepřeje ti nic dobreho. Jak s nimi přerušís kontakt, bude ti lépe. Hlavně nedej na sobě znát, že se jí to povedlo, měla by ještě větší radost. Prostě mrcha.

hodnocení

2x

Nevěřím, že je ti 20 :-D Tak 14 dejme tomu :-D

Napadlo mne to stejný. Toto nemohla napsat dospělá žena.

nov

To je tedy slovník *sok*

Milá kaylo, eliško či kdo vlastně jste. Nejsem hovado, i mne bylo 20 let, ale řešila jsem problémy odpovídající věku. Toto psala buď dospělá nevyzrálá žena nebo puberťačka. Co chcete slyšet? Čím víc se v h.vně šťouráte, tím víc smrdí. Nechte to být a najděte si opravdové přátelé.

minsk
hodnocení

2x

Spolužačka ve dvaceti?

Ponaučení pro náctileté - mám někoho ráda, tak se s tím nesvěřuju, nechlubím, neukazuji profil a nedávám adresu/kontakt (byť své nejlepší kamarádce).

hodnocení

2x
Vidím dalšího trolla, dotaz eliska, příspěvek ke konci kayla... dnes 05:27 a i kdybych bral dotaz vážně, pak se klukovi nedivím, kaylo... už jen ten slovník..a hodnocení rádců, když vám "nepochlebují"
doplněno 31.01.22 10:38: neříkají to, co chcete slyšet...

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. Eliško, chtěla jste tu vzbudit sympatie a pochopení. Ale po tom, co se vám rádci snažili rozumně poradit a nenadávali s vámi na spolužačku, jste je nazvala (a to ještě pod jiným nickem) velkými hovady. Tedy jste nám všem vysvětlila, co jste zač, a zároveň jsme pochopili, že si ani nic jiného, než přesně toto chování spolužačky i toho kluka, nezasloužíte. Přestaňte jim oběma závidět, přestaňte se vytahovat tím, co ve skutečnosti nemáte a bude vám líp. A pokud je vám na nic ze sebe samotné, tak ještě nejste úplně ztracená. Zamyslete se nad sebou a změňte se. Závistivce, pomlouvače a "vejtahy" nemá nikdo rád. Ida

karolina*
hodnocení

0x
Občas je to těžké, ale čím dřív odstraníš toxic lidi ze svýho života, tím líp. Pokud jsi to tomu klukovi řekla a je mu to jedno, tak je to taky koko* stejně jako ta tvá kámoška.
Ale občas to nejde se zbavit těch lidí že? Ja bych asi být tebou, pokud seš extrovat, třeba vybrala nějakýho kluka, ke kterému ta tvoje kámoška někdy něco cítila a pokud by ten kluk s tím souhlasil, tak třeba si s ním něco začít, aby kámoška začala žárlit *smich*
Jinak fakt nevím no

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]