Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Očkování v tečka centrech

Od: covidhujer odpovědí: 7 změna:

Zdravím. Chci se zeptat těch, kteří podstoupili očkování proti covidu v očkovacích centrech. Zajímá mě, které doklady předkládáte a zda se vás kromě toho ještě ptají na nějaké osobní údaje. Jen ti, kteří to absolvovali, prosím. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nevím, co je to "tečka" centrum.

Předkládáte OP a ptají se na nacionálie, telefon, email - všechno to tam sice mají, ale ten jejich debilní systém jim to neumí zobrazit. Pak je pohovor s lékařem aby se vyloučily kontraindikace,

covidhujer
hodnocení

Přesně to jsem chtěl vědět! Děkuji. *palec2*

hodnocení

2x

Teda nevím, proč by na otázku nemohl odpovědět někdo, kdo očkování neabsolvoval. Očkování, pokud vím, nemá vliv (pozitivní ani negativní) na schopnost používat Google.

Tady je všechno pohromadě a prakticky to probíhá přesně podle tohoto odkazu:

hospital-bn.cz/...

covidhujer
hodnocení

Z4 - odkazovat tazatele na vyhledavače ve smyslu: "tady si to najdi" a na místa, kde problém vznikl (úřady, instituce, zaměstnavatele apd) ve smyslu: "tam se zeptej, podívej". Tazatelé nejsou hloupí, aby o této možnosti nevěděli, ale z nějakého důvodu volí Poraďte.cz, respektujme to!

výtka
Upozornění od sys maverick 29. 01. 2022 11:00:44
Pokud rádce dodá odkaz kde je jasná odpověď (a nemusí se ani na stránce složitě hledat) tak bych řekl, že je to v pořádku. Zkus nejdřív mrknout a uvidíš.

Aha, takže neschopnost porozumět psanému textu. Já tě nikam neodkazuju. Google jsem použil sám a dal ti odkaz. Takže tvoje připomínka je krapítek mimo mísu. Kliknout zvládneš nebo to sem mám vykopírovat?

hodnocení

1x

Občanku, aby viděli, kdo jste, průkaz zdravotní pojišťovny, aby věděli, komu to účtovat. Uloží si i telefon, kterým se pak i registrujete při dalším postupu. Pak se zeptá pan doktor na spoustu důležitých věcí, ohledně Vašeho zdraví a stavu. Pak jdete k sestře, píchne Vám injekci, čekáte asi 15 minut, pak Vám (někde) dají certifikát a jdete domů.

hodnocení

1x
Tecka centrum neexistuje,to je aplikace do mobilu o ockovani a a ockuje se v ockovacich centrech, predlozite OP, prukaz pojistovny a ev potvrzeni o 1. ci 2. ockovani, nic jineho

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]