Ahoj, prosím, neptejte se, proč chci onemocnět. Nejde mi o žádnou závažnou nemoc, stačí chřipka. Zkoušel jsem dávat hlavu do sněhu, pít ze studánky (v tuto dobu), chodit málo oblečený a s mokrými boty, stejně tak i chodit bos ve sněhu nebo pustit na sebe ledovou sprchu (pochopitelně doma). Nic "nepomohlo". Nemůžeme mi prosím poradit nějaké další možnosti? Nebo jde jen o to dělat tyto věci dlouhodobě a pravidelně? Díky za odpověď
Jenom necita by ti poradil, jak onemocnět. I chřipka může být někdy závazná, dostaneš zápal plic a jedes pod kytičky. Tak radsi nepokousej osud. Přeji ti hodně zdraví.
Podívej se na film Občanský průkaz. Tam byl kluk Míťa, co taky chtěl onemocnět, protože nechtěl na vojnu. A hlavně to dokoukej do konce, abys viděl, jak Míťa dopadl. A pak si dej facku. A kde bereš jistotu, že chřipka není závažná nemoc?
Otužování oslabuje obranyschopnost? Bys to měl vysvětlit otužilcům že maj bejt často nachlazený
mudr
Řeč ale neni o otužování. Otužování se dělá postupně, kdo na něj není zvyklý a náhle se vystaví popsanému extrémnímu chování, oslabí se. Není to nic složitého na pochopení.
Na vojně jsem se chtěl ulít ze cvičení na Doupově, tenkrát řádila chřipka a já ne a ne ji dostat,tak jsem nahřál teploměr na 40,dal u doktora pod paži,jeho nabídnuty teploměr strčil do náprsní kapsy.A dvacet dní se vyvaloval na ošetřovně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.