Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prosím, neptejte se, proč chci onemocnět. Nejde mi o žádnou závažnou nemoc, stačí chřipka. Zkoušel jsem dávat hlavu do sněhu, pít ze studánky (v tuto dobu), chodit málo oblečený a s mokrými boty, stejně tak i chodit bos ve sněhu nebo pustit na sebe ledovou sprchu (pochopitelně doma).
Nic "nepomohlo". Nemůžeme mi prosím poradit nějaké další možnosti? Nebo jde jen o to dělat tyto věci dlouhodobě a pravidelně?
Díky za odpověď
Nic "nepomohlo". Nemůžeme mi prosím poradit nějaké další možnosti? Nebo jde jen o to dělat tyto věci dlouhodobě a pravidelně?
Díky za odpověď
18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
petr®
0x
Můžeš sníst hodně starou , zkaženou zelenou uzeninu. Dá se to pak zapít nějakou zkaženou limonádou.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak onemocnět
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]