Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak onemocnět?

Od: milanpos odpovědí: 18 změna:
Ahoj, prosím, neptejte se, proč chci onemocnět. Nejde mi o žádnou závažnou nemoc, stačí chřipka. Zkoušel jsem dávat hlavu do sněhu, pít ze studánky (v tuto dobu), chodit málo oblečený a s mokrými boty, stejně tak i chodit bos ve sněhu nebo pustit na sebe ledovou sprchu (pochopitelně doma).
Nic "nepomohlo". Nemůžeme mi prosím poradit nějaké další možnosti? Nebo jde jen o to dělat tyto věci dlouhodobě a pravidelně?
Díky za odpověď

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

14x

Na psychiatrii by asi napsali neschopenku.

tabletka*

nenapsali, vykopli by ho.

mai
hodnocení

5x
Jenom necita by ti poradil, jak onemocnět. I chřipka může být někdy závazná, dostaneš zápal plic a jedes pod kytičky. Tak radsi nepokousej osud.
Přeji ti hodně zdraví.

tabletka*
hodnocení

4x

myslím, že v současnosti stačí jít s třemi kamarády na pivo, to by v tom byl čert, aby aspoň jeden neměl covid.

hodnocení

3x

"Nebo jde jen o to dělat tyto věci dlouhodobě a pravidelně?"

Čím déle a pravidelněji si budete takhle počítat, tím budete otužilejší a proti onemocnění odolnější. Takže to dělejte přesně opačně. ;)

hodnocení

2x

"Nasimulovat" nemoc zvládne průměrný frekventant základní školy *smich* - tak proč ne vy?

hodnocení

2x

Preco to este nie je zmazane? Zjavne je cielom dostat radu, ako si poskodit zdravie.

lama*
hodnocení

2x
Podívej se na film Občanský průkaz. Tam byl kluk Míťa, co taky chtěl onemocnět, protože nechtěl na vojnu. A hlavně to dokoukej do konce, abys viděl, jak Míťa dopadl. A pak si dej facku. A kde bereš jistotu, že chřipka není závažná nemoc?

jen*
hodnocení

1x
Stačí pít kravskou moč!
Není zač..

mudr
hodnocení

1x

Popisované pouze oslabuje obranyschopnost, zásadní je dostat se do kontaktu s patogenem požadované nemoci.

asd1

Otužování oslabuje obranyschopnost? Bys to měl vysvětlit otužilcům že maj bejt často nachlazený *smich*

mudr

Řeč ale neni o otužování. Otužování se dělá postupně, kdo na něj není zvyklý a náhle se vystaví popsanému extrémnímu chování, oslabí se. Není to nic složitého na pochopení.

hodnocení

1x

Takovou věc si raději nepřej, aby sis nějakou vážnější nemoc nepřivolal. Zdraví nade vše!

*houpy*

hodnocení

0x
Na vojně jsem se chtěl ulít ze cvičení na Doupově, tenkrát řádila chřipka a já ne a ne ji dostat,tak jsem nahřál teploměr na 40,dal u doktora pod paži,jeho nabídnuty teploměr strčil do náprsní kapsy.A dvacet dní se vyvaloval na ošetřovně.:)

007cz
hodnocení

0x
Zkus olizovat kliky na infekčním oddělení. Návod najdeš na you tubu od paní Peterkové.

hodnocení

0x

Můžeš sníst hodně starou , zkaženou zelenou uzeninu. Dá se to pak zapít nějakou zkaženou limonádou.

Limonády se nekazí, sice ztratí chuť a bublinky ale pořád jsou zdravotně nezávadné.

jaj*
hodnocení

0x
Nejde říct žes byl venku, uklouzls na blatě a aby ses udržel tak sis hnul se zádama? Nebo žes uklouzl a rychle sis sedl a tak máš naražený konec zad?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak onemocnět

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]