Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu je trasování?

Od: mamcovid odpovědí: 5 změna:
První příznaky nemoci jsem měla minulý čtvrtek. První pozitivní AG jsem měla v pondělí a hned jsem šla na PCR. Pozitivní výsledek mi přišel v noci z úterý na středu, heslo na trasování mi přišlo teď. Dle pokynů mám uvést kontakty 2 dny před prvními příznaky, to jest minulé úterý. Je pátek odpoledne. Pochybuji, že se tím někdo bude zabývat hned. K čemu je prosím trasování téměř 2 TÝDNY po době, kdy jsem zřejmě byla infekční? Má vůbec smysl s tím ztrácet čas? Co s nimi teď udělají? Pošlou je na test nebo do karantény protože před 2 týdny se se mnou potkali? Samozřejmě lidem, o kterých jsem věděla, už jsem dala dávno vědět.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tabletka*
hodnocení

4x

Bych napsala k čemu, ale podle pravidel nemáme být sprostý...

hodnocení

2x

Je to k tomu, aby se vidělo, jak příslušné orgány intenzívně bojují proti covidu. *frajer*

clever
hodnocení

1x

Myslím, že odpověď nechcete, protože je to nad slunce jasné. Takže jste si postěžovala a je to.

nox®
hodnocení

1x
K ničemu, ale za něco se prachy utratit musí.

hodnocení

0x

Chápu to v době, kdy je 40000 pozitivních denně ( i když - v poměru k testovaným to je v pohodě) jenže ono to takhle vypadalo i při 4000 nakažených denně, a to ještě každý nahlásil jen toho koho opravdu musel ( společná domácnost) nebo souseda kterému chtěl znepříjemnit řivot .

Takže pokud při hodnocení použiju jen slušná slova, neřeknu nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]