Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to dnes normální? Mám si zvyknout?

Od: mishka odpovědí: 25 změna:
Dobrý den,jdu si pro rady do virtuálního světa s problémem, který mě tíží/netíží.
Přiznám se, že jsem trochu zrezignovalá...
Je mi 32 let,jsem jednou rozvedená a aktuálně s novým přítelem 3 roky. Můj bývalý muž náš vztah zabil nezájmem o mou osobu, veškerý svůj čas věnoval podnikání a vztah se snažil zachránit až když jsem se začala vytrácet ... bohužel pozdě. On opravdu do našeho vztahu neinvestoval kousek citu,naopak se snažil to vynahrazovat penězi. Nebyla jsem dlouho šťastná,vezla jsem si sice zadek v drahém autě,ale po večerech jsem byla stále sama. Manžel si vše uvědomil až když jsem odešla. Bohužel už jsem mu nedokázala dát šanci,přestala jsem milovat a nebylo by fér s ním nadále být.
Můj nový partner je naopak velmi galantní,velmi romantický. Dává mi opravdu hodně najevo svou lásku a já vím, že mě opravdu miluje...nicméně... začínám pozorovat, že ani tady to nebude růžové. Partnerovi se velmi líbí ženy, vím to od začátku. Nikdy jsem nebyla žárlivá a neměla s tím problém. Chápu, že se mu líbí. Partner se o mě dlouho opravdu snažil a dobýval mě trochu opravdu jako v romantickému filmu. Já jsem dlouho nechtěla do vztahu. Bylo mi s ním moc fajn,v posteli i na procházkách ale dál sem to neposunula. Pro mě je těžké si někoho hned k sobě pustit. Nicméně po nějaké době jsem se zamilovala velmi i já a aktuálně spolu přes rok bydlíme. Partner je sennou velmi šťastný. Teď to bude vypadat strašně hloupě se popsat,ale aby jste pochopili mou situaci, musím... zkrátka,i já jsem si vědoma svých kvalit. Asi o sobě dokážu říci,že jsem atraktivní. Jsem štíhlá,dlouhé brunet vlasy, nevypadám na svůj věk. Vždy jsem se opravdu velmi mužům líbila. Partnerovi se líbím opravdu hodně a dává mi to denně najevo. V ložnici je naprosto spokojený a kdyby bylo po něm, nedělali bychom nic jiného...fotila jsem v minulosti i fotky pro různé příležitosti,jako modelka. Od začátku vztahu s partnerem jsem se tomu přestala věnovat. Přítel velmi žárlí. Nemyslím tím nějak aby dělal scény,ale zkrátka je rád,když má přehled. On sám je velmi atraktivní. Je ve znamení lva,je velmi charismatický a nejedna žena na něm nechá oči. Mě se to vždy líbí,nijak extrémně to ani nevnínám. Jsem ráda, že mám vedle sebe atraktivního chlapa. Má fitnes postavu,dobrou práci a je opravdu velmi inteligentní... Přítel je sennou jako v sedmém nebi, říká mi pořád,že mě strašně miluje a i tak činí. Já mu na oplátku denně vařím,dům je naklizený, troufám si říci, že jsem vtipná,vítám ho vždy s úsměvem na tváři... ráda se s ním miluji. Často musí být po jeho,rád je když slyší, že má pravdu. V podstatě mi říká,že jsem přesně to,co hledal. Roztrhal by se pro mě,cokoliv mi koupí,zaplatí,plánuje sennou šťastně vybavení domečku,je milionový partner. Nicméně já už začínám mít pocit,jak on si vztah asi představuje. Nic předemnou neskrývá,když spolu něco sledujeme na PC vše má otevřené. Na Facebooku i Instagramu sleduje kde jaké nahé prdele apod. Nikdy jsem s tím neměla problém. Říkala jsem i jemu,panejo to jsou kočky. Načež vždy prohodil něco ve stylu že mi nesahají ani po kotníky a zamilovaně na mě v tu chvíli hupsnul. Je pravda, že já ho teda opravdu dokážu nastartovat jedním pohledem,je mezi námi hodně vášnivý vztah. Neměla jsem s tím nikdy problém,protože si sama připadám atraktivní a mám nějaké sebevědomí. Vím,že neexistuji jen já. Nikdy jsem si nezaložila instagram,i když mě k tomu fotografové přemlouvali kvůli byznysu. Nějakým způsobem této sociální síti neholduji,jestli on ano,neřešila jsem to. Když jsem jednou prohodila něco ve stylu vtipů,tak já si ho udělám... žárlivě mi říkal,že se zblázní jestli to udělám. Ale myslím tím takovým tím hezkým tónem,bez hádek. Říkám...ahaaa,tak ty tady lajkuješ ve 34letech jako puberťák ostatní slečny ale nedej bože aby někdo lajkoval tvojí viď? Tak nějak se pousmál z čehož vyšlo najevo že přesně tak to je. Začala jsem se smát a neřešila to. Nicméně poslední dobou mi to začíná nějak vrtat hlavou. Mám pocit, že takhle to nějak bude v budoucnu. On šťastně zamilovaný, doma fajn pěknou babu,která je jen jeho,uvařeno,naklizeno ale přestávám věřit,že mi jednou tenhle pacholek někde neulitne. Ne že by si s nějakými psal,ale prostě mám ten dojem...tu intuici. Sám samozřejmě říká,že nevěru nesnáší,ale slova...nechci s ním o tom mluvit,protože to stejně nic nezmění,ale fakt mám dojem,že on zřejmě opravdu našel svou královnu přesně proto jak jsem tolerantní. Jak jsem řekla,on by mi snesl Modré z nebe,lásku mi dává najevo neustále... ale...Máte z toho dojem,že se bude jednat o zlatou klec? Protože já začínám. Nemyslím si že by mě opustil,to vůbec ne. Proč taky...doma má taky hezkou ženu kterou navíc miluje. Ale vysvětlete mi prosím tu mužskou logiku? Starám se o to abych byla atraktivní,ostatní kamarádi mu říkají jak mu závidí...a stejně mám dojem že tenhle chlap jednou ulitne. Je to sice jen dojem,ale silný. Nejhorší je, že začínám mít pocit,že mi to bude jedno. Nechci zase začít od znova. Nemyslím si ani, že bych potkala jiného chlapa který by byl lepší...upřímně nevěřím že snad nějaký dokáže být. Říkala jsem si,jestli tomu dát čas,ale babrat se v tom v hlavě nebo prostě takový život žít a neřešit. Já tím mužům prostě nerozumím...vůbec není pravda že podvádí jen ošklivé ženy (btw žádná není ošklivá)...
Co si o tom myslíte? Je má intuice paranoidní? Otázka je taky jestli někdo ten můj roman dočetla až dokonce. Jestli ano,i za to už moc děkuji Budu ráda, když se vyjádři případně i nějaký muž Krásný den všem!

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

selacvi
hodnocení

15x

Proč nechodíte do práce a nemáte děti?

Potom byste nemusela psát do poradny a nimrat se ve vztazích.

Žijte normální život a takové myšlenky, co jste napsala, Vás ani nenapadnou.

selacvi : Naprosto s vámi souhlasím. Některé ženy prostě neví co chtějí...obyčejně ty co se mají dobře. Milena.

idanova*
hodnocení

12x

Zdravím. Přečetla jsem váš příspěvek až do konce. Stoupla jste si před zrcadlo a velmi pečlivě a podrobně popsala vaši a přítelovu vizáž - v obou případech dokonalou. Ale co když zavřete oči? Co zbyde pak? Nic? Prázdno? A tady bude, myslím, ten problém. Neberte to, prosím, jako nějaké rytí, toto ve mně vyvolal váš cca 40řádkový popis. Pokud, jak píšete, i váš přítel se neustále věnuje "sledování" vizáže "toho" okolo, jsem přesvědčena, že vám to spolu bude klapat. Pro oba je asi nejdůležitější zevnějšek. Ale ve chvíli, kdy zestárnete, a to se na 100% stane, nezbude nic, co by vás spojovalo a navzájem přitahovalo. Pak se logicky rozejdete. A na vaše otázky – Je to dnes normální? Mám si zvyknout? bych odpověděla: Ne, není to dnes normální, je to normální u vás a zvykat si nemusíte, zvyklá na to za 32 let jste. Spíš bych radila, a neberte to, prosím, nějak špatně, abyste si pomalu zvykala na to, že lidi mají i duši, srdce, myšlenky, zážitky, pocity a city = vnitřní krásu, která jim zůstane, když odejde ta krása vnější. Ida

hodnocení

9x

Madam, Vám asi neporadím, ale blahopřeji Vašemu prvnímu muži, že Vás včas zapudil.

hodnocení

8x

Mne to pripada ako slohove cvicenie s cielom trolingu, prilis ucesane, prilis rozvedene do detailov, nieco ako vycuc z viacerych romanov cervenej kniznice. Ona krasavica, on fesak, plno penazi, dom ...

mishka
hodnocení

To se omlouvám jestli to tak působí,určitě nemělo. Plno peněz,to jsem neřekla...nejsme zazobanci. Snažila jsem se jen svou situaci co nejvíce popsat aby se dala pochopit.

Ok, tak vam to vysvetlim logicky z hladiska evolucie : vy sa dost chvalite, aka ste atraktivna samica. To vam ako mladej zene dava priestor vybrat si "kvalitneho samca", co sa vam aj podarilo. Vysledok : po takom ako on, tuzia samozrejme skoro vsetky (sportova postava, fesak, slusne zarobi). S tym sa musite naucit zit a verit mu, ak sa budete zozierat obavami, pohnojite to kvoli ziarlivosti.

tabletka*
hodnocení

7x

Jo, ulítne a ani jsem to nemusela číst celé.

hodnocení

4x
Pokud Vám vadí nějaké lajkovaní Instagramu promluvte sním, jestli vás tak miluje, nechá toho. Podle toho co píšete máte ideální vztah, který by Vám mohla závidět většina párů. Nehledejte zbytečně problémy kde nejsou - užívejte života bez stresu, myslete pozitivně.

Ako vidime, ziadny vztah nie je idealny, zena si vzdy nieco najde, aby sa rypala palickou v tej hnedej veci.

Vid vtip ;

Zákazníčka vstúpila do obchodu na prvé poschodie, kde bolo napísané
- Títo muži majú zamestnanie.

Páči sa jej to ale ide na druhé poschodie kde je napísane
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti.

To sa jej rovnako páči, ale rozhodne sa ísť ešte vyššie, kde je napísané
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti a sú pekní.

Je nadšená, ale rozhodne sa skúsiť ísť ďalej
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti, sú pekní a pomáhajú pri domácich prácach.

Žena si pomyslí, že je to úžasné ale nedá jej a ide o poschodie vyššie -
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti, sú pekní, pomáhajú pri domácich prácach a sú romantickí

Žena je vo veľkom pokušení si vybrať a hovorí si čo by si ešte mohla priať, ale napriek tomu jej to nedá a ide na posledné poschodie
- Ste 43 113 341 návštevníčkou tohto poschodia. Tu už žiadni muži nie sú. Toto poschodie existuje iba ako dôkaz, že vyhovieť žene nie je možné. Ďakujeme za návštevu nášho obchodného domu.

*vtip* ANO, tenhle vtip je asi nejpřesnější odpověď *palec*

hodnocení

4x

Já bych před svou přítelkyní nikdy neslintal nad jinou ženou. Je to trapné. Jo, řekneme si u TV třeba, že tohle je hezký chlap, nebo ženská, ale to je vše.

Myslím si, že každý zdravý chlap je náchilný k nevěře. Příroda je silnější. Podle mě jediná obrana je takovým situacím předcházet. Prostě nejít do bližšího kontaktu. Jak už na mě visí nahá ženská, tak můžu být zamilovaný jak chci a prostě si užiju.

Typicke rizikove situacie : sluzobne cesty a firemne vecierky.

hodnocení

4x

Jako literární prvotina nic moc. Zápletka příběhu není zajímavá. Postavy jsou černobílé a chovají se způsobem, který neodpovídá jejich věku. Zkus změnit žánr. Toto je, při vší úctě, brak.

sparcoo*
hodnocení

3x
Těžko říct, proto jsem raději sám, vztah se po čase stává hrozně komplikovaný.

liska5
hodnocení

3x

Takhle jsem nikdy nedokázala rozebírat svůj život, své vztahy. Myslím, že potřebujete zaměstnat, pustit se do práce, porodit pár dětí a s nimi provozovat koníčky. Jedno vím, že chlapa nepředělám. Buď ho přijmu jaký je, nebo se sbalím.

hodnocení

1x

Každý muž to má jinak.Můj dědeček říkal,že aby byl chlap v manželství spokojený.Tak musí mít obrazně...plný žaludek a prázdný pytlík...To Váš přítel pravděpodobně má...takže bych to nehrotil.Pokud ovšem se mu pytlík plní a DOPLŇUJE velmi snadno.A Vy mu nebudete stačit a ještě je to vrozený sukničkář...tak si ho stejně neudržíte.

Jinak si samo neodpustím poznámku kdy si Vás bývalý muž vydělával aby jste měla všechno a zákonitě to takto dopadlo no...No je to prostě těžký no.A pokud se do rozvodu zamíchají ještě malé a nezaopatřené děti..je to ještě horší.

mishka
hodnocení

Děti jsme neměli...tam to bylo ale opravdu o nezájmu z jeho strany,bohužel i jiné věci nefungovali,bylo toho hodně.
Přítel měl 2 přítelkyně. Jedná 2 roky,jedná ani ne rok. Nikdy nikam nechodil na párty,je nejraději doma v teple. Sexuální partnerky měl 3 tak to sukničkář není. Ale bojím se,že jednou přijde nějaká mrcha a chlapec se neudrží a pak se bude bát,abych na to nepřišla. Protože já jsem si jistá,že pro něj by to opravdu byla pohroma. Já to vím a cítím že je velmi zamilovaný a že jsem ta jeho vyvolená,ale to co má mezi nohama se bojím,že on neudrží jednou. I když nikam nechodí,dokonce ani s kamarády na pivo. Je nejraději semnou...nemohu se toho pocitu ale zbavit. Už tohle lajkovani koček na IG v jeho věku...já to prostě nechápu. Nic mu neříkám,ale sama v sobě to neumím pochopit.

Nechápu, co řešíte. Chlapi jsou prostě takoví, dívají se vždycky na hezké ženské a v dnešní přitroublé době lajkují. Je to úplně normální. Uklidněte se a začněte se zabývat něčím rozumným.

nikanik
hodnocení

1x

uff, přečetla jsem to celé, ani nevím proč. asi jsem pořád čekala, kdy už přijde ta pointa tohoto příspěvku :-D popisujete se jako aktraktivní - všeho do času. máte ješte tak max. 10 let si to tohoto Božího daru užívat. a pak? pak snad budete stále aktrativní ale jiným způsobem. budete zachovalá čtyřicítka. přítel je ve výhodě. muži zrají. ten bude žádoucí i po padesátce ;) jaký máte názor na děti, na mateřství? pokud kladný - je už pomalu nejvyšší čas, s tím něco dělat. a navíc, dítě/děti dají vašemu vztahu nový náboj, smysl. Nebudete se pitvat v sobě ani parterovi. Bude se Vám to totiž zdát malicherné.

jajo
hodnocení

0x
Z úcty k Vám by si naozajstný muž nedovolil to, čo si dovoluje Váš partner už po 1 roku spolužitia, hlavne keď tam je Váš "divný" pocit. Lajkovat telá ľudí ..žien..to je také..

hodnocení

0x

Dočetla jsem do konce. ;)

Nejste nemocná, nešťastná, opuštěná, tak nehledejte drobné chybičky, každý je máme.

A co se stane v budoucnosti moc neovlivníte. Spíš si plánujte společné výlety, společné zážitky a radujte se ze života bez velkých problémů.

simetra
hodnocení

0x

Dobrý den, veškerá podezřívavost a nedůvěra plyne z nás. My sami si nevěříme, zřejmě podvědomě víme, že jsme schopni být nevěrní a projikujeme si tento model na své partnery minulé, přítomné i budoucí. Jen to. čeho jsme sami schopni, očekáváme i u druhých. Žárlivost je opravdu osobní problém nás samých a chování partnera s tím nemá co do činění. Pokud má někdo potřebu mne podvádět, pak mu nestojím za to a riskuje, že ho opustím. Proto se ale nemusím trápit, stejně na tom nic nezměním. V životě jsme především sami za sebe, je to kruté, ale skutečně je to tak. Proto je dobré pracovat především na tom, abychom sami s sebou byli v pohodě, měli ze sebe dobrý pocit, nestyděli se za své chování a neměli důvody k výčitkám svého svědomí. A pokud někdo neví, že lajkovat upravené fotky zadečků mladých slečen před svou partnerkou je pro ni urážlivé, tak je podle mě osel. Na Vašem místě bych to partnerovi řekla, že mi to vadí a že to není normální. Třeba si to uvědomí. Myslím, že je dobré vědět, že pro jedno kvítí slunce nesvítí...

joudic*
hodnocení

0x
asi nevim, nicmene jsou 2 typy muzu, jedni "honici", ("show bobs and vagana" indove to dohnali k dokonalosti) kteri followuji kdekoho s kozama a tihle pak posilaji i fotky pera a potvrdi na fb zadost o pratelstvi se scammerem bez mrknuti oka, prestoze profil ma jen jednu fotku, ale kozatou.
A pak ti normalni, kteri se na peknou radi podivaji, a bud ji pak nekdy sbali, a nebo jim je po pulminute lhostejna bez nutnosti vytvareni kultu a slintani nad kazdou novou fotkou.

hodnocení

0x

Tak nevím, jestli je to zrovna výhra ten váš přítel. Musí být po jeho, Instagram nedej bože abyste si ho pořídila, ale on může kdejaký odhalený zadeček komentovat. Váš život s přítelem mi přijde hodně nudný na to, kolik je vám oběma let. Zajímáte se jen o podružné věci (Instagram, vizáž). Mladá a krásná nebudete pořád. A ženám se stárnutí bohužel neodpouští jako mužům. Teď se ještě vznášíte na obláčku zamilovanosti, ale povězte mi, jaképak starosti máte? Máte děti? Jestli ne, tak to všechno vysvětluje... A asi ten vztah nebude tak růžový, jak vypadá, když si myslíte, že by vám přítel dokázal být nevěrný. Ale zanáší i škaredí muži, nejen krásní. A podváděné jsou nejen ošklivky, ale také krasavice. Vezměte si příklad z Miss World Taťány Kuchařové. Tak krásná žena a stejně bude rozvedená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]