Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Přečetla jsem váš příspěvek až do konce. Stoupla jste si před zrcadlo a velmi pečlivě a podrobně popsala vaši a přítelovu vizáž - v obou případech dokonalou. Ale co když zavřete oči? Co zbyde pak? Nic? Prázdno? A tady bude, myslím, ten problém. Neberte to, prosím, jako nějaké rytí, toto ve mně vyvolal váš cca 40řádkový popis. Pokud, jak píšete, i váš přítel se neustále věnuje "sledování" vizáže "toho" okolo, jsem přesvědčena, že vám to spolu bude klapat. Pro oba je asi nejdůležitější zevnějšek. Ale ve chvíli, kdy zestárnete, a to se na 100% stane, nezbude nic, co by vás spojovalo a navzájem přitahovalo. Pak se logicky rozejdete. A na vaše otázky – Je to dnes normální? Mám si zvyknout? bych odpověděla: Ne, není to dnes normální, je to normální u vás a zvykat si nemusíte, zvyklá na to za 32 let jste. Spíš bych radila, a neberte to, prosím, nějak špatně, abyste si pomalu zvykala na to, že lidi mají i duši, srdce, myšlenky, zážitky, pocity a city = vnitřní krásu, která jim zůstane, když odejde ta krása vnější. Ida
Mne to pripada ako slohove cvicenie s cielom trolingu, prilis ucesane, prilis rozvedene do detailov, nieco ako vycuc z viacerych romanov cervenej kniznice. Ona krasavica, on fesak, plno penazi, dom ...
Ok, tak vam to vysvetlim logicky z hladiska evolucie : vy sa dost chvalite, aka ste atraktivna samica. To vam ako mladej zene dava priestor vybrat si "kvalitneho samca", co sa vam aj podarilo. Vysledok : po takom ako on, tuzia samozrejme skoro vsetky (sportova postava, fesak, slusne zarobi). S tym sa musite naucit zit a verit mu, ak sa budete zozierat obavami, pohnojite to kvoli ziarlivosti.
Ako vidime, ziadny vztah nie je idealny, zena si vzdy nieco najde, aby sa rypala palickou v tej hnedej veci.
Vid vtip ;
Zákazníčka vstúpila do obchodu na prvé poschodie, kde bolo napísané
- Títo muži majú zamestnanie.
Páči sa jej to ale ide na druhé poschodie kde je napísane
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti.
To sa jej rovnako páči, ale rozhodne sa ísť ešte vyššie, kde je napísané
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti a sú pekní.
Je nadšená, ale rozhodne sa skúsiť ísť ďalej
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti, sú pekní a pomáhajú pri domácich prácach.
Žena si pomyslí, že je to úžasné ale nedá jej a ide o poschodie vyššie -
- Títo muži majú zamestnanie a majú radi deti, sú pekní, pomáhajú pri domácich prácach a sú romantickí
Žena je vo veľkom pokušení si vybrať a hovorí si čo by si ešte mohla priať, ale napriek tomu jej to nedá a ide na posledné poschodie
- Ste 43 113 341 návštevníčkou tohto poschodia. Tu už žiadni muži nie sú. Toto poschodie existuje iba ako dôkaz, že vyhovieť žene nie je možné. Ďakujeme za návštevu nášho obchodného domu.
Já bych před svou přítelkyní nikdy neslintal nad jinou ženou. Je to trapné. Jo, řekneme si u TV třeba, že tohle je hezký chlap, nebo ženská, ale to je vše.
Myslím si, že každý zdravý chlap je náchilný k nevěře. Příroda je silnější. Podle mě jediná obrana je takovým situacím předcházet. Prostě nejít do bližšího kontaktu. Jak už na mě visí nahá ženská, tak můžu být zamilovaný jak chci a prostě si užiju.
Každý muž to má jinak.Můj dědeček říkal,že aby byl chlap v manželství spokojený.Tak musí mít obrazně...plný žaludek a prázdný pytlík...To Váš přítel pravděpodobně má...takže bych to nehrotil.Pokud ovšem se mu pytlík plní a DOPLŇUJE velmi snadno.A Vy mu nebudete stačit a ještě je to vrozený sukničkář...tak si ho stejně neudržíte.
Jinak si samo neodpustím poznámku kdy si Vás bývalý muž vydělával aby jste měla všechno a zákonitě to takto dopadlo no...No je to prostě těžký no.A pokud se do rozvodu zamíchají ještě malé a nezaopatřené děti..je to ještě horší.
uff, přečetla jsem to celé, ani nevím proč. asi jsem pořád čekala, kdy už přijde ta pointa tohoto příspěvku popisujete se jako aktraktivní - všeho do času. máte ješte tak max. 10 let si to tohoto Božího daru užívat. a pak? pak snad budete stále aktrativní ale jiným způsobem. budete zachovalá čtyřicítka. přítel je ve výhodě. muži zrají. ten bude žádoucí i po padesátce
jaký máte názor na děti, na mateřství? pokud kladný - je už pomalu nejvyšší čas, s tím něco dělat. a navíc, dítě/děti dají vašemu vztahu nový náboj, smysl. Nebudete se pitvat v sobě ani parterovi. Bude se Vám to totiž zdát malicherné.
Dobrý den, veškerá podezřívavost a nedůvěra plyne z nás. My sami si nevěříme, zřejmě podvědomě víme, že jsme schopni být nevěrní a projikujeme si tento model na své partnery minulé, přítomné i budoucí. Jen to. čeho jsme sami schopni, očekáváme i u druhých. Žárlivost je opravdu osobní problém nás samých a chování partnera s tím nemá co do činění. Pokud má někdo potřebu mne podvádět, pak mu nestojím za to a riskuje, že ho opustím. Proto se ale nemusím trápit, stejně na tom nic nezměním. V životě jsme především sami za sebe, je to kruté, ale skutečně je to tak. Proto je dobré pracovat především na tom, abychom sami s sebou byli v pohodě, měli ze sebe dobrý pocit, nestyděli se za své chování a neměli důvody k výčitkám svého svědomí. A pokud někdo neví, že lajkovat upravené fotky zadečků mladých slečen před svou partnerkou je pro ni urážlivé, tak je podle mě osel. Na Vašem místě bych to partnerovi řekla, že mi to vadí a že to není normální. Třeba si to uvědomí. Myslím, že je dobré vědět, že pro jedno kvítí slunce nesvítí...
Tak nevím, jestli je to zrovna výhra ten váš přítel. Musí být po jeho, Instagram nedej bože abyste si ho pořídila, ale on může kdejaký odhalený zadeček komentovat. Váš život s přítelem mi přijde hodně nudný na to, kolik je vám oběma let. Zajímáte se jen o podružné věci (Instagram, vizáž). Mladá a krásná nebudete pořád. A ženám se stárnutí bohužel neodpouští jako mužům. Teď se ještě vznášíte na obláčku zamilovanosti, ale povězte mi, jaképak starosti máte? Máte děti? Jestli ne, tak to všechno vysvětluje... A asi ten vztah nebude tak růžový, jak vypadá, když si myslíte, že by vám přítel dokázal být nevěrný. Ale zanáší i škaredí muži, nejen krásní. A podváděné jsou nejen ošklivky, ale také krasavice. Vezměte si příklad z Miss World Taťány Kuchařové. Tak krásná žena a stejně bude rozvedená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.