Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ráda bych si zřídila e-shop s kosmetikou nebo bytovou drogerií,ale vůbec nejsem v těchto věcech
zběhlá a tak bych Vás chtěla poprosit o radu - co vše je potřeba zařídit a jaké máte zkušenosti s prodáváním přes e-shop?
Děkuji
Kačko, opravdu si myslíte, že by vás toto mohlo uživit? Kam člověk plivne, tak tam je drogerie s parfumerií. Náročné ženy, které kupují náročnou kosmetiku, chtějí péči prodavaček, prodiskutovat a přivonět a máznout. Případně přijít ještě jednou s přítelkyní. Zboží za vysoké ceny se nekupuje jen tak, jako houska na krámě. Tyto ženy se nebudou na pc u objednávek na vaše zboží tlačit.:D A obyčejní lidé nebudou platit za poštovné, když v Tetě, v DM, v Rossmanovi a já nevím jak se ty drogošky jmenují, to mají v regále za slušnou cenu. A v Kaufu ještě levněji.
Beru to podle sebe. Já tak nakupuji a všichni moji známí také. Když nakouknu do drahé parfumerie, tak se začnu bát a naprosto ztrácím sebevědomí.
A když mi dojde parfém, objednám si tutéž značku na parfemy levně.cz. 1x za rok, za dva? Nebo napíšu Ježíškovi.
Toto vás neuživí ani omylem. Budete muset vymyslet něco jiného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.