Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, známá byla reklamovat prasklé obroučky u dioptrických brýlí, ale prodavačka v optice kde brýle kupovala ji odbyla s tím, že záruka na dioptrické brýle je pouze půl roku, ale na sluneční dva roky , je to pravda nebo ne, já myslel, že ze zákona je na vše daná záruka dva roky tedy pokud nebyl výrobek v akci či slevněn z jiného důvodu který by mohl narušovat funkčnost výrobku.
Dobrý den, měli jsme podobný problém a reklamaci na brýle nám uznali po roce a půl. Dneska je snad na vše záruka 2 roky, akorát na zvíře /psa/ 42 dní od koupi.
No teď jsem se dočetl, že to není tak jednoznačné, ona na výrobky zhotovené na zakázku je reklamace opravdu jenom půl roku, ale jsou dva typy prodejců, jedni považujou zhotovené na zakázku jenom skla, tím pádem je záruka na skla půl roku, ale na obruby dva roky a ti druzí,kterých je bohužel většina, považují za výrobek zhotovený na zakázku celé brýle, tedy skla i obruby a tím pádem je na celé brýle záruka jenom půl roku.
Sakra to aby si bral člověk na každou prkotinu právníka .
Jelikož jsem alergická mám obroučky dost drahé titanové a těsně než jim byly dva roky tak mi spadly a zlomily se v půl. Optikovi jsem řekla, že prostě praskly bez mého přičinění, no, sice se divil ale poslal je německému výrobci a do 14dní mi přišly ty stejné i s novými skly. Na obroučky je určitě 2 roky záruka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.