Měl bych dotaz zda Vám může Vietnamská majitelka obchodu zakázat vstup do obchodu jen proto že jste řádně v záruční době reklamovali zboží a i přes to že nakonec reklamaci přijala a vrátila peníze. Reklamovatel se choval slušně i přes to že jej prodejkyně verbálně napadala a u ostatních zákazníků její chování vyvolávalo pohoršení. Díky moc za Váš názor či jisté právní posouzení tohoto případu.
Zákon na ochranu spotřebitele a celkem jednoznačně jde o diskriminaci. Si to nahraj a předej ČOI, vysvětlí jí to... Bacha na manžela s holí, může tě zlískat jako nezvanýho hosta (samo s následky i pro něj, ale ty budeš zlískanej)
Mmch. u někoho takovýho chceš nechávat svoje prachy? Hlasuje se nohama, když obchod přijde o zákazníky tak krachne a otevře někdo jinej...
Tak to by si v mém případě určitě rozmysleli zaútočit na mě nějakou holí ,,smích,,. Určitě je nepotřebuji. Mají tam pár zajímavých věcí které nikde neseženu za ty peníze tak těch pár korun už mi tam nechat nevadí a nakonec mi to tam může koupit partnerka. Když jsem po tom incidentu odcházel tak mi to samý tam jeden taky řekl jest-li mi tam za to stojí chodit ale spíše mi zajímalo právo a názor druhých. Je nám díky ,,zdraví,,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.