Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se pořádně udělat?

Od: kubos odpovědí: 15 změna:
Ahoj, mam často chuť na sex. Poradíte mi, jak se pořádně udělat, aby z toho měl člověk velký prožitek? Nebo spis poradit nějaké nápady na neokoukane a netradiční způsoby. Klidně můžou poradit i holky))

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Tvůj dotaz je dosti vulgární. "Udělat" se můžeš jakkoliv a s jakoukoliv partnerkou: Ale mít ze sexu ůplně nejlepší pocity, je nutné jej mít spojený i s emocemi, které jsou součástí vztahu. A to přináší pouze "milování", tedy sex s milovanou osobou. Nehledej pouhý sex a jeho různé způsoby, hledej dobrý vztah, tedy lásku. Zní to jako fráze, ale je to tak. Pokud najdeš dobrý vztah a vhodnou partnerku, pak máš předpoklad, že i ten "sex" bude optimální. ;)

petrovic

Co kdyz mam problem. Chceme se s manzelkou hezky pomilovat, to co pises. Ale vzdycky to skonci u totalni je...cky. Je to spatne?

lucc
Za mě by to bylo ku_va dobře:-D

jm
hodnocení

4x
Za mne : nejlepší je to o vlastní manželky! Nic lepšího jsem ještě nezažil.
tomaso
No to záleží,jak dlouho jste už spolu...
jm
Zatím jen pouhých 18 let .. řekl bych, že to ještě nějakou dobu potrvá
krtek6

myslím, že správně je to "od manželky...a je jedno čí je to manželka"*smich*

joudic*
hodnocení

1x
prelezt nuselak, rozhonit, a tesne pred skocit

hodnocení

1x

Koukni na Road Trip. Taková análně vyvolaná ejakulace tě vyřídí.

hodnocení

1x

No přidám trošku jinačí odpověď.Nevím,kolik je Vám let a ani neznám Vaše fyzické schopnosti a dispozice...ale.

Třeba já jsem rád,že se mi to povede )) Tak asi tak ))

hodnocení

0x
Myslím že nic lepšího už asi nevymyslíš...*smich*

milan321
hodnocení

0x

Ja keď počujem Zemana, spomeniem si na činana a Putina,

a mám z toho erekciu. Urob to isté, a zapoj k tomu

aspoň 1 svoju ruku...*palec2*

mikael
hodnocení

0x

nejlepší sex je když jsou zapojené emoce či vášeň. zkus zaexperimentovat.

lucc
hodnocení

0x
Zkoušel jsi jablečný koláč?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]